GamzeDurmus Grenpeopl 38+4 🥳 bugün kontrolüm var inşallah geçen hafta çatı muayenesi olmuştum ağrım olmamıştı çok şükür kanama vs de olmamıştı. Ağrım falan da yok sancılarım çıkmıştı geçen hafta ama anlamsızdı o yüzden çok üstünde durmamıştı. Kan değerim düşük olduğu için (8e düşmüştü) sezeryana daha meyilli konuştu doktorum normale çok zorlamak istemiyorum dedi. Bende bugün sorucam eğer sezeryan derseniz pazartesi olsa olur mu diye sorucam çünkü öyle de böyle de sezeryan olacaksa beklemenin mantığı yok diye düşünüyorum 🥲 bende merak ediyorum o yüzden gün verir mi acaba diye 🥹
Gamzess1 GamzeDurmus Acaba normal doğum İÇİN kan değeri sınırı kaç biliyor musunuz? Benim kanımda bi 10a düşüyor bi 11 e çıkıyor ilaçta kullanamıyorum normal doğum istiyorum onu bekliyoruz ama bunu hiç sormamıştım doktora
Grenpeopl GamzeDurmus verir bence zaten sezeryanda genel de 38-39 arası alıyorlar sonuçta her türlü bebek kendi sancısıyla gelmeyeceği için ve gelişimi tamamlandığı icin hftan da gayet iyi zaten 😌 kan değeri icin de benim ilaçlarla asla yükselmedi doğal dut pekmezi sayesinde yükseldi sabahları aç karnına sürekli yedim bu saatten sonra yükseltmez belki hemen ama doğum sonrası dene mutlaka canım
GamzeDurmus Gamzess1 doktorum öyle bir bilgi vermedi ama 11 ideal gibi, zaten 12 olunca iyi diyorlar kan değeri için. Doktorunuz bir sıkıntı olsaydı söylerdi diye düşünüyorum umarım istediğiniz gibi doğum yaparsınız 🥰
hdemirr86 Zeynep00_ Doktorum bol kesi ve dikişli bir normal doğumu desteklemiyor. Özellikle ilk doğum için kilo ve kafa çevresi büyüklüğü zorlanacağımı düşünüyor. Eşim ve benim de fikrimi alarak bu seçeneği tercih ettik hep beraber. Spinal anestezi ile kavuşacağız inşallah. 🙏
Zeynep00_ hdemirr86 amin inşallah benimde bebeğim ters diye sezaryan olmam lazım korkuyorum çok baklm 🙏💙
Gamzess1 GamzeDurmus Haklısınız doktorum söylerdi sanırım olmayacak olsa 3 gün önce kontrolüm vardı normal doğum ilerliyoruz halenda dedi çok sağol canım teşekkür ederim
Grenpeopl Selothatun rahim bende de uyardı ondan sonra nişan geldi canım sende o şekilde gelebilir yani bizim bebiş de tam tersi zayıf doktor doğsun istiyor 1 haftada 100 gram almış az dedi ısrarla normal doğum yapmamı istediği icin sezeryana almadı yoksa dün alacaktı bekliyoruz bakalım her gün nst ye giriyorum
Grenpeopl hdemirr86 oy masallah tospik sağlıkla gelsin iri doğumlarda normal doğum cok zor oluyor teyzemden biliyorum 3800 doğurdu hala uğraşıyor alt bölgenin kesisiyle en iyisi olmuş canım senin ve bebeğin sağlığı icin 🥰
hdemirr86 Grenpeopl Çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Doktorum da böyle söyledi, bol kesili dikişli bir normal doğum istemiyorum dedi. Kafası da annesi gibi iri. 😊
Grenpeopl gizem_c ağrıların varsa açıklıkta çıkabilir canım .. az kaldı ya bende de korku heyecan stres hepsi hat safhada kavuşmamıza cok az kaldı anne olacak olmak falan duygulandırıyor hamilelik psikolojisi değişik cidden 🥲🥲
Sineemiis Kızlar boşverin çatı muayenesini sizde de horlama var miii🙄 aşırı kafaya takıyorum eşim çok rahatsız benden 😅
Grenpeopl Sineemiis hahah doğum sonrası geçer canım bende de burun tıkanıklığı var zor nefes alıyorum ama horlama yok olması da cok normal hormonlar sayesinde burunda ki damarlar şişiyormus ben mesela hep dolu gibi hissediyorum nefes alamayınca ama burnumda bişey de yok yani cok enteresan bu hamilelik işleri 😀
_momy_ Grenpeopl pazartesi 38 haftam olacak bu hafta alttan vajinama sanki bıçak saplıyorlar gibi ağrım oldu salı günü kontrolüm var normal doğum diyor doktorum demir takviyesi aldım damardan iki hafta çok kötü geçti ilacı bünyem kaldırmadı çok heyecanlıyımmmm
Grenpeopl _momy_ benim de pazar 38 oluyor aynıymışız 😊 insallah kolaylıkla normal doğum yaparız ya ben de cok ama cok heyecanlıyım 🥺🥺
[silindi] Grenpeopl 39+5 gelen giden yok , gelen giden olma ihtimali de yok :D agri , sanci , sizi , su , nisan hic bisi yok :D bizim cadi rahat…
Aysunnn41 [silindi] ayniyiz bende 2 gun once turuncuya donuk leke geldi bugunde kirmizi ufak bir akıntı geldi her an doğurabilirim 😂
Zrksvly33 Kartaaneesiii ay bende 36+5 im üç gündür bende de ishal var bugünde sancım var yalancı sancı mı ne çözemedim
Kartaaneesiii Zrksvly33 sürekli olan düzensiz ağrılarsa yalancıdır canım yani benim ilk gebeliğim ama o kadar tedirgin oluyorum ki herkese sora sora öğrendim artık 😅
hdemirr86 Zeynep00_ Ben de sezaryen kararı ve günü netleşince çok heyecanlandım. Ama biraz da ferahladım, bolca dua ediyorum. Rabbim hepimizi su ferahlığıyla kavuştursun yavrularımıza. 🙏
Hatice_gzr2505 Grenpeopl bugün 38• haftaya girdik çarşamba kontrol vardı artık bekliyoruz oğlumu lekelenmem var ama fazla bişey yok daha 🙏