Oguzhanberraselina yani kac aydan sonra rahatlarim derken her ayın bir zorlugu oluyor ama en en zoru kesinlikle yenidogan 0-3 ay arasi canim dunyaya adapte olmaya calisiyorlar kendilerini hala anne karninda hissediyorlar gaz oluyor ondan gazı baslayabilir bugun yarin o zaman da gaz damlasi kullanman lazim ki bebis rahatlasin benim ki gazdan gece gunduz aglardi 1 dk uyumazdi gaz damlasi aldim rahat ettim neyse gece gunduz kavrami şöyle mesela daha 11 gunluk ya saat basi uyur uyanir en fazla ayakta kalma suresi 11 gunluk bebegin 1 bucuk saattir o yuzden uyudugu zaman uyusun gunduz sadece karartma yapma gunduz oldugunu anlasin birazda sesli ortamda mesela tv sesi olur uyut ki gunduz uyudugunu beyni algilasin gecede los ortamda gece lambasi olur hatta o bile fazla ışık bize ama kakasini yaptigi icin gece gece lambasinda sessiz ortamda uyut hep bi zaman sonra birden gece gunduzu ayirt edecek oglum gunduz uyur gece uyumazdi boyle yaparak anladi bide uyku duzeni olmaz 5.aya kadar bi gece uyur bi gece uyumaz gazı olur rahatsizligi olur adaptasyon sorunu olur olur yani. Uyku konusunda en ama en rahat edecegin ay 11.ay 1 yaş diyim ben sana anca o zaman gece beslenmesini kestiginde deliksiz uyuyor bebek benimki daha yeni yeni uyumaya basladi 11 aylik sukur duzeldik dis ciktigi gunler uyumuyo anliyorum o zaman zaten ama 3 ayı dolsun sen ona en dogru duzeni olusturacaksin inan anne bebek bağı ile oluyor o 😍