Oguzhanberraselina Emzikte sorun olmuyor genel olarak .Ama biberonda oluyor malesef ben yaşadım . Sıkıntılı doğum geçirmiştim kendimi kaldıramıyorum hastanede 4-5 gğn yattım ben . Sutumde gelmiyordu rahim toparlayıcı verdikleri icin 2 gün cok az geliyordu göğüs pompası ile sagıyorduk ,emziriyordum gelsin diye felan . Sobra hastanede kayınvalidemle alıştık 2 gün biberonla verdik sağdık benimde kolayıma geldi velhasıl dogudugudna beri cok güzel tutuyordu göğsü felan .Eve geçtik iste görümcem gördü napıyorsunuz siz dedi annesi söyledi felan anne sakamısın diyor çocuk meme reddi yapıcak derken 😂😂😂.Denedik yok çocuk emmiyor kolaya alıştı ya biberonla kac günlük bebek ya 2-3 gün uğraştık eziyet resmen alıştırsan kadar oyle bi sinir yok red yok görümcem cok yardımcı oldu o ara Allah razı olsun onu hep çağırdım birde annesini emzireniyorum yani emmiyor bildiğin kafayı zorla tutuyorduk bağır çağır 😂😂😂.Sonra şükür bi alıştı anasını satayım birdaha bi ömür biberon emmedi büyüdü gitti çocuk 😂😂😂.Emzik arada emiyordu hiç meme reddi olayı yapmadı .