aylakiral insallah bulasmamıştır dediğim gibi siz yine de direkt kıyafetleriyle temas etmeyin eldiven kullanın ve mutlaka bir poşette kapalı bir şekilde bi kaç gün bekletip yıkayın böceklerin ölmesi icin diğer türlü yıkamayla tam olarak bilmiyorlar çok dirençliler maalesef. Siz tedbirini alın belki yoktur ama içiniz rahat eder en azından
Çok ÖNEMLİ😭- Uyuz hakkında
Oznurcakir bende evi çamasır suyla beyaz sirkeyle sildim
Vucudumuda pamuk yardımıyla sirkeledim 10 dk beklettim
Yıkandığım suyada koydum öyle yıkandım
Piskolojim cok bozuldu benim ya😭😭
Eşim olmadan doğum yaparsam ben naparım delircem valla😭
Kelebekk-0307 anne karnındaki bebeğe geçmez uyuz ben hamileyken olum çünkü,uyuz derinin ilk katmanına tünel açıyor başka bi yere gidemez
Neslikra06 öyle duymuştum ama emin değilim doğru olmayabilir evet
aylakiral rabbim şifa versin insallah sirke kullanıyorsanız biraz sulandırın insallah şifa olur
Neslikra06 yaaa gerçektenmi bunu duyduguma öle sevindim ki bunu hemen araştıracağım😭😭😭🙏🙏
Oznurcakir Allah razı olsun😔🙏
aylakiral canım ben 32 haftalıktım kaşınöaya başladığımda 36 haftada tanı koyuldu ilacı ve sıkı temizlikte 38 haftada kurtulmuştum bebeğim doğdu hiçbişey yok uyuz cilt yüzeyinde olan bişi kan yada 7 kat deri altına ulaşabilen bişey değil yanş
aylakiral cildiye doktoru yazdı canim eczane ona göre hazırladı 50 TL flndi
Neslikra06 bende doğurduktan sonra bulaşmasından korkuyorumm😔
aylakiral kwellada %5 losyon dese eczacılar verir canım
Suuraismom gebeler kullanabilir mi bunu . Bende karışım yaptırdım ptesi hazır olacak
aylakiral
Canım doktorum bu karışımı yazdı gebe olduğumu söyledim ptesi karışım hazırlanacak faydası olursa mutlaka yazarım .
Oznurcakir çok sağol cnm🙏
Oznurcakir onu bilmiyorum sorsanız eczacılar söyler