Eldgrn Ada-1712 oy maşallah ya burda da belirgin artık ben en son 7+1 de gittim bı o var burda gördükçe mutlu oluyorum 8+2yim 11 haftaya kadar sıkıcaz disimizi
nilsmomy Eldgrn 11. Haftada gidince çok şaşıracaksın bende öyle 7 de gidip sonra 11 de gitmiştim inanamamıştım resmen minyatür bir bebekti bu kadar büyümesi falan çokk şaşırmıştım çünkü 7. Haftada sadece minik bir et parçası gibiydi🥲🥰🥰
Ada-1712 Eldgrn teşekkür ederiz rabbim hepimizin sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrularımıza ben daha randevu almadım en son dün gittim bu görüntü vardı kalp atışını tutamadım cihaz bozuktu bidaha ne zaman gitmem lazım acaba
Eldgrn nilsmomy yaaa hemen gelse o zaman yaa valla zamanı geciremiyorum yok anam geçmiyor bir an önce görsem bebişi 🥰🥰🥰
Ocean-blue Sakin olun kızlar öyle böyle kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı, cinsiyeti gösterecek mi, 4 boyutlu ultrason ilk hareket derken doğuma 19 günüm kaldı. Zaman çok çabuk geçiyor inşallah herşey herkes için iyi olsun 😘
Eldgrn Ada-1712 canım 11 12. Hastalara kadar dayan bence doktor bile öyle çağırdı beni testler için o zamana bebek büyür hem belki cinsiyette belli Olur ben şimdi ağustosun başında randevu arıyorum 16 sında kendi doktoruma gidicem
Eldgrn Ada-1712 hiç bilmiyorum doktor 11 hafta dedi en erken zaman geçmek bilmiyor valla su 1 hafta geçmek bilmedi daha önümde 3 hafta var
motherofcats 9+2 de gitmiştim kolları bacakları minicik belliydi kıpırdamıştı hatta çok şaşırmıştım 🥰