Pijamaskeliler Meliyyke pederin tv de 10 senedir grundig masallahi var bizde çok araştırdık maddi olarak en uygun o idi ama iyi olarak okuduk hep araştırdım gorumcemdede hover var onuda met ediyorlardı oda memnun sadece nevresimler de 1 saat ayarı yetmio tam kurutmuo 3 saatte kurutuyor
melisremzi https://www.hepsiburada.com/vestel-km-9601-9-kg-kurutma-makinesi-p-HBV000018OLG7?magaza=Ardabey-Vestel+Yetkili+Online+Bayi&url_src=and-product-detail Benim makinem sharptan ama vestelde güzel oldugunu ve uygun fiyata oldugunu düşünüyorum oyuzden linki bıraktım 😊
ankakusu_2022 Ben simensin 8 kg olanı aldım bi kaç kere kullandım daha ama inşallah memnun kalırım 😊 çamaşır makinem de 9 kg sıkıntı olmuyormuş 8 kg yeterli zaten suları sıkılmış olarak kurutmaya atıyorsun
asena0609 Meliyyke Kurutma makinasını ben önermiyorum ya ben 1 yok beceremedim kullanmayı ya da kesinlikle kıyafetleri deforme ediyor ya kurutmuyo ya çok kırıştırıyo ya çok kurutup kumaşa zarar veriyo renkleri soluyo her ayarı her türlü kumaşta denedim olmadı şimdi depoda yatıyo makinam 😅
asena0609 N_e_s_e Kurutmalı çamaşır makinası benim ki bebek olunca lazım olur satma dediler bekliyo öyle 😅
asena0609 Meliyyke Ben bi türlü tutturamadım aslında işe yaricak bişey ama yok olmadı bende beceremedim heralde 😅😅
asena0609 N_e_s_e Evet maalesef ya kurutmuyo işte benim ki ya da yüksek program açınca çok kırıştırıyo kumaşı deforme ediyo
gmzzmg Bende bosch 8 kg var kıyafetlere zarar vermesi Gibi bir durum hiç olmadı aksine kıyafetlerdeki tüm tozu tüyü topluyor talimatlara uyup hareket ederseniz memnun kalırsınız
asena0609 Meliyyke Benim Bekoydu aynı firma aslında ama ben beceremedim sanırım tutturamadım bi türlü 😅
Turkerg Ben de alali 9 ay oldu elektrolux marka. Cok memnunum fiyatlardan haberim yok ama. 8 kg almistim. Camasir makinem de 8kg.