Meliyyke Kurutma bakıyorum ama hangisi işimi görür bilemedim kızlar çok fazla çamaşır yıkayan biriyim hemen hemen hergün makine çalışır. Sık çalışma ile sorunu olmayan bir kurutma makinesi önerir misiniz 😅🌺
Pijamaskeliler Meliyyke biz grundig aldık 1 sene oldu memnunum en uygun oydu 2 sene olucak alalı smdi uçmuş iyiki almışız alamazmisiz daha evim bodrum kat kurmuyordu kislari eziyet idi balkonumda yok şimdi oh keşke baştan alsaydık dedik faturada bisey olmadı aynı gelio ama bebiş doğunca fazla gelir 🤣
Meliyyke Pijamaskeliler grundigler de kafama yatıyor. Benim televizyonum Grundig çok çok memnunum o yüzden onu da kullanabilirim sanırım. Balkonum var ama ben kuş pisliğine karşı falan çok tikliyim çamaşırlarıma ederler diye asmıyorum😂 gerçi balkon mutfakta ve bir karış
MaxMom Meliyyke https://www.arcelik.com.tr/kurutma-makinesi/810-kmg-kurutma-makinesi Ben bunu kullanıyorum, çok memnunum. Çamaşır makinem de bu modelin 9 kg olanı. Ama benim aldığım fiyatın 2,5 katı olmuş şu an. :(
Meliyyke MaxMom çamaşır makinem bunun 10 kg olanı ama bu çok pahalı ya, evlenirken aldım ben beyaz eşyaların hepsi 20 lira tutmadı şimdiki fiyatlara bak 🙄
Ceynur18 Meliyyke bende bebek olucak diye almayı düşünenlerdenim ufak bi araştırma yaptım Electrolux markası performans bakımından cazip geldi çamaşır makinemde arçelik bilmiyorum bir kararsızlık oluştu birde tabiki fiyatları aşırı arttı..
Meliyyke Ceynur18 electrolux baktım ama bana pahalı geldi 8-9 bandından yukarı çıkmak istemiyorum hiç
Pijamaskeliler Meliyyke pederin tv de 10 senedir grundig masallahi var bizde çok araştırdık maddi olarak en uygun o idi ama iyi olarak okuduk hep araştırdım gorumcemdede hover var onuda met ediyorlardı oda memnun sadece nevresimler de 1 saat ayarı yetmio tam kurutmuo 3 saatte kurutuyor
Meliyyke N_e_s_e Altus çamaşır makinesi kullanmıştım memnun kalmıştım o yüzden o da bir alternatif benim için 5 bine çok iyi yorumları olan a++ kurutma makinesi var dün bakmıştım