Marisol Çok güzelsiniz. Bu mesajınız bile bana enerji verdi. Oğlumu gördüm geldim şimdi hasteneden. Ağlıyordu sinirlenmiş beslenme kablosuna, elimi sırtına koydum okşadım konuştum onunla hemen sakinleşti. Ben normalde çok panik biriyimdir ama Arel ile birlikte rahatladım diyebilirim. Hamileliğim çok güzel geçti benim. Hep gezdim, denize girdim, kitaplar okudum, normal hayatımın dışına çıkmadım, eksik de kalmadım, fazlasını da yapmadım. Hiçbir riskim yokken, hiç sorun yaşamamışken Arel’in etken gelmek istemesine saygı duymaktan başka çaremiz yoktu. Çok korktum aslında, ama Allah o gücü verdi sakin karşıladım süreci, en büyük destekçim eşimdi. Sakın strese girmeyin, hikayeleri okudukça etkilenirsiniz. Akışına bırakın, nasıl olsa başınıza gelince ne yapacağınızı biliyorsunuz. Öyle düşünün. Güzel bir hikayeniz olsun. 🙏🏻
Sezeryan en büyük korkumdu ama yaşadım. Korkulacak bir şey yokmuş. Şuan anneler bizim evde ama inanın yalnız kalsam bile her şeyimi yapabilirim. En fazla 1 hafta ağrınız oluyor yatarken kalkarken otururken.. Öyle dayanılmaz ağrı değil. Dikiş yerime hiç bakmadım bi kere dokundum sadece. 🙈