SemaKaraca Eliiiiif 22 haftalık olduk eşim diyor daha doğmadan uykuyu unutturdu sana . Gerçekten öyle oldu ilk gebelik birde insan herşeye ister istemez biraz acemi oluyor . İlk aylar bulantılarım tansiyon düşmelerim de olmuştu çok zor gelmişti ama şuan diyorum bulantı felan Bile buna göre kolaydı bence en zoru diş ağrısıymış gebelikte birde sabahları gayet iyi gece tam 12 oldugu zaman başlıyor ve sabaha kadar geçmiyor . Erken uyumaya çalışsan bile uykudan uyandırıyor öyle bir ağrı.
Ae77 SemaKaraca benimde çürük olan yere geçici dolgu yaptı doktor, karanfilli değişik birşeydi uyuşturdu, uzun bi süre ağrı yapmadı, tekrar ağrı yapar gibi olduğunda hemen başlangıcında bir parol almanı tavsiye ederim hemen geçirdi ağrılarımı,
SemaKaraca Ae77 bilmiyorum olmadı bir özele gidip sorayım yarın çünkü devlette gerçekten önemsemiyorlar direk antibiyotik yazıp gönderiyorlar . Ağrısı çok kötü 23 yaşındayım bu yaşıma kadar daha böyle berbat bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum yani .
Ruzgartooo91 SemaKaraca canim dene birsey kaybetmessin çam ağacı gövdesinden bir kaç kabuk larini kaynat gargara yap ben öyle yaptım biri demişti eczanede
Tuba_58 Kızlar bugün 4 doktor gezdim özelde. Hepsi çekmek istemedi üniversiteye yönlendirdi. Böyle çekingen davranınca insan da korkuyor. Çok erken haftalarımdan beri 20 lik diş ağrısı çekiyorum. Yarın üniye gidicem. Bakalım ne dicekler 🥹🥹 Hepinize de Allah sabır versin.