Anonymousmom Regina16 Mart gibi konuşmuştuk normal doğum 10 bin denilmişti tabi şuan için nasıl olur bilemiyorum
Kevser-ozdemir Feyzaerturk bana yıldırım için 5500 sezeyan olursa 7000 dediler ve çekirge daha pahalı dediler
Gizemkilincarslan Mel378 sonpo sigortayi bende 8100 e yaptırdım ama 7 ay önce şuan fiyatı 14500 bende Medicana pınar Türk’e gidiyorum çok memnunum
Sultanzumra Gizemkilincarslan ne kadar çok zam gelmiş arkadaş özel muaneye evrim hanıma gidio 500 TL musane ücreti dorukla anlaşmışlar doğum için 9000 bin tl
Mel378 Gizemkilincarslan ah çok rahatladım bu sigortayı baya araştırdım ama tamamlayıcı sigortalarda şart diye okumuştum kara kara düşünüyordum çok sevindim şuan 🫶🏻
Regina16 Mel378 biz de sompo sigorta yaptirdik ve esim bagkurlu sgk sarti aranmiyor gani iciniz rahat olsun 4 aydir da kullaniyoruz sigortamizi hicbir sorun cikmadi
Muge_K morportakal aaa sompo sigortayla mi 12.500 olmuş. Sevindim suan valla ki araliga kadar da artar benim doğumum aralikta olucak inşallah 🙏
Mel378 Sultanzumra hamileliğimin çok başındayım bu fiyatlarda seneyi düşünemiyorum şimdiden anlaşmak mı gerek 🤦🏻♀️
Gizemkilincarslan Mel378 evet her an herşeye zam gelme potansiyeli var yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum
Mel378 Regina16 bende yaptırdım yorumlardan sonra ilk fırsatta hastanelerle görüşüp anlaşma yapacağız inşallah ☺️