misbebek yeniannezelis o dediginiz özel sigorta oluyo bu doğum paketi adı altında hastaneden yaptirabiliyosunuz baz-ı hastanelerin var böyle doğum paketi muayeneler ve doğumu kapsayan paketleri ama epiduraldi yok başka şeylerdi mutlaka ekstralar cikiyo medicana en uygunu diye biliyorum hastaneler arasında bu paketlerde yani siz yine de bi araştırın tabi
Oznrusk Birboncukannesi bende Özlem hanıma gidiyormuş haftanız ileri ise kaçıncı hafta nst alıyor diye soracaktım
Sekerbebekkk Hayat Hastanesi Gonca Oğurlu Pakay takibimizi yapıyor o günler geldiğinde doğumumuda Gonca Hanımın yaptırmasını istiyorum inşallah
Sinemurey Bende özel kliniğe gidiyorum bi kaç hastaneyle anlaşması var çekirge dorukta yada medicabilde yapmayı düşünüyorum 7 bin TL demişti bu iki hastane için ama şuan fiyat arttı mı bilmiyorum
Regina16 Anonymousmom ben mart ayinda sordugumda 16 bindi dogumum agustosta olacak o zamana kadar da artar denmisti
Muge_K Medicana Volkan Aksakallı normal doğum + epidural 9500e sompo sigorta yaptırdım. İçinde 9 muayene var birde
Regina16 Anonymousmom iltac hanimla tam olarak fiyat bilgisini konusmadik. O bizi fiyat icin hastanenin giris katinda bulunan muhasebe bolumune yonlendirdi, bu fiyati da oradan almistik.
Mel378 Sultanzumra çok iyimiş bende araştırıyorum da bu Sigortadan memnun musunuz birde sgk şartı var mı 🥺
Gizemkilincarslan Mel378 sonpo sigortayi bende 8100 e yaptırdım ama 7 ay önce şuan fiyatı 14500 bende Medicana pınar Türk’e gidiyorum çok memnunum
Anonymousmom Regina16 Mart gibi konuşmuştuk normal doğum 10 bin denilmişti tabi şuan için nasıl olur bilemiyorum