Efemom2 M-src99 ay olurmu öyle şey birbirimize yardımcı oluyoruz burda söyle başka kendm giriyorum konuşuyoruz sikayetlerini fln anlatıyrm ultrasona alırken eşleri çagırıyor
Efemom2 M-src99 ay o yok yaa geçen gitmemde sorucaktm ama ultrason makinasnda yok heralde bende bi ona takılıyrm ama sonuna geldm artk bu gitmemde sorarm bi olmadı
M-src99 Efemom2 O kadar para veriliyor aslında olması lazım. Ben Avicennaya gidiyorum doktorum her kontrolde gösteriyor renkli fotoğrafını da veriyor ve inan çok başka bir duygu bebegi canlı canlı görmek
M-src99 Efemom2 Her kontrolde değişiyor ama bebek insan daha heyecanlı oluyor yeni halini gördükçe 😀 ama doktor göstermiyorsa da yapacak bir şey yok merak edersen avicennaya git bir kere muayene ol 😀
Efemom2 M-src99 ay daha sonlara geldk artk gidemem heralde orayada yine bakm bi teşekkür edrrm orann muayene ücreti ne kadr
M-src99 Efemom2 Valla ben bayramdan önce gittim en son zam gelmemişti 200 tlydi ama şu an zamlanmış benim doktorum için 300 tl diyen var. Normalde pazartesi gitmem gerekiyor ama değiştirmek istiyorum doktoru ayrılacaktır sanırım hastaneden özel klinik açmış
Efemom2 M-src99 he anldm canm hayırlısı olsun ya doktor değiştirmekte sıkıntı belli bi zamandan sonra
Beocrea Biz perşembe günü sorduk emine zeynep hocanın 5.100 TL normal doğum (1 gece yatış), 6.400 TL sezaryen (2 gece yatış) olmuş