EmineDefneGokce Efemom2 Üstte kalsın 2019 da 1300 e normal doğum yapmıştım şubatta nasipse tekrar orda doğumum olacak bence çok merak ediyorum
Efemom2 EmineDefneGokce doktorumun muayene ücretini ögrendm ama dogumu merak ettm 1ay kala zam gelmesi üzdü biraz 😀
EmineDefneGokce Efemom2 kızımda emine hanımdı ama doç olmuş . 80 TL ye muayene oluyordum şimdi kaç paradır bilemiyorum . Bu gebeliğimin ise henüz başındayım. Yakın bir hastaneye gidiyorum . Doğuma yakın medipolde operatör doktorlardan birini seçeceğim artık .
M-src99 Efemom2 Merhaba Emine hoca dan memnun musunuz ben 36.haftadayım doktorumu değiştirmek istiyorum Emine hocayi düşünüyorum
Efemom2 EmineDefneGokce 275di zam gelmiş dogum ücretini merak ettim bende en kötü gidince ögrenicem artk
Efemom2 M-src99 evet memnunum hamile kalmadan önce başlamıştım kendisine güler yüzlü herşeyi detaylı anlatıyo güzel ilgileniyo 34üm bende dogumumda denk gelir inşallah
newmom07 M-src99 orada tuğba kılık var ben cok memnunum ona gidiyorum 190₺ muayenesi. Geçen ay kontrole gittim en son öyleydi yani zam gelmediyse
Efemom2 M-src99 yani desletliyo bence çünkü ben dogum için ne düşünüyosnz fln diye sordm bana ne istedigimi sordu normal tercih ettigimi söyledm normal olur bi sorum yok dedi dogum ücretinide zamdan sonra bilmiyrm ama perşembe günü randevum var o zaman ögrenirim muayene ücreti 360tl
M-src99 Efemom2 Anladım çok teşekkür ederim. Nst ücretini biliyor musunuz peki? Ya da ekstra bir şeyler çıkarıyorlar mi her muayene de yoksa sadece nstye mi gönderiyorlar
Ebru_guner Ben de Fatma bilgehana muayene oluyor bu ay sonu Allah’ın izni ile normal doğum bekliyoruz muayene ve nst için 330 TL ödeme yapmıştım geçen hafta normal doğum için de 3.700 TL fiyat aldım
Efemom2 Ebru_guner iyiymiş sizinkide bizim dogumda 5bin fln olmuştur heralde nst 60tlydi o ne kadar oldu acaba
Efemom2 M-src99 benim doktorum yrd doç o yüzden farklı evet nst 60dı ama zamla ne oldu bilemiyorum tahlil flm istemezse farklı bi ücret ödemiyosn