Mlkysf duru_pars bende bu haftaya kadar olmamıştı hiç ama bu hafta istisnasız her gece yaşıyorum işkence gibi gözümden uyku akıyor uyuyamıyorum sabaha kadar magnezyumda kullanıyorum ama insaallah geçer artık
Canpolat duru_pars bence iyi günleriniz 😀 31 haftama kadar at gibiydim ne bulantı ne şişkinlik ne hiçbirşey yoktu gezdim durdum şu son 1 haftadır felç geçiriyorum sanki😀 nerden bilecektim ki aniden hamile kalıp son 2 ayımın 40 derece üstü sıcağa denk geleceğini🤦🏼♀️
Melisa0002 33+1, hiç ayaklarım şişmiyordu, su toplanmıyordu. Ilk defa bugün oldu, ayaklarım çok fazla şişti. Mide yanması da artısı. Gün geçtikce, bir yenilik oluyor
Melisa0002 Babysharkk 7 kq aldım hamilelikte. Ne kadar fazla almak istesemde olmadı. Sebep, normal yemek yiyemiyorum mide yanmasından🤦♀️
Babysharkk Melisa0002 canım ne güzel işte h kilon kalmaz doğumdan sonra, dert etme iyi hissettikten sonra sorun yok gaviscon şurup falan işe yaramıyor mu
Melisa0002 DemirinAnnesiiii kuyruk sokumu bende de çok fazla ağrı yapıyordu, doktorum “bebek sinirlere baskı yapıyor, o nedenle ağrıyor” diye bilgilendirmişti. Ama belim yine ağrıyor. Bel, bacak, bazen kasıklar 33+1
DemirinAnnesiiii Melisa0002 ya ben 5 6 sene önce kırmıştm düşüp ondan diye düşündüm ama çok hareketsiz kalınca ağrı oluyor sadece
Lavanta27 duru_pars 25+2 yiz bizde bende dediğiniz gibi ağırlaştım gibi bacaklarım ve kasıklarımın alt kısmı ağrıyor .Bende neredeyse 4 5 kilo aldım bakalım 3 ay kaldı inşallah sağ salim geçiririz kalanlarıda .Geceleri uyumakta zorlanıyorum şimdiideeenn😮göbüşüz kocaman olunca napcaz .🤷🏻♀️
ArasBulutun_annesi duru_pars 36+5 bizde son zamanlar hiç geçmiyor insan daha bi bekleyiş içine giriyo sevinç korku heyecan herşey var😁çok zorlanıyorum ama hareketleri beni cezbediyor iyiki 🌸🌸
izobellaaa-_- duru_pars canım ben yemeği bayağı kestim meyve yiyorum midem çok daraltıyor beni alttan baskı oluyor acıkınca falan meyve yiyorum yemek yediğim an kötü oluyorum doktor da zAten kilo alma deyip duruyo😂