crazymommy Kızlaar nasılsınız heyecan var mı, belirtileriniz var mı ? 🥰 Benim 19 u . İlk denememdi çok heyecanlıyım ama hiiiç belirtim yok muhtemelen olmadı 😂
Bade0022 crazymommy benimde 23 temmuz arada kasık ağrım oluyor başım dönüyor ama vertigomda var ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum
nevzatbaskomser crazymommy Benim 18 temmuz. Bugün kan testinde beta 8 çıktı. 2 3 gün tekrarlıcam. Hamileymiş gibi davran dedi hemşireler
Esmezgulcin93 crazymommy aşılama da olduk tutmadı böğürtlen kökü suyu içiyoruz faydasını gören çok kişi var canım bekliyorum bakalım
bnutrk Benimde 18 19 20 bugünlerden birinde olacak çünkü bu ay geç yumurtladım normalde adetim pazar günü gelmesi gerekiyordu. Dün akşam karnım ve kasıklarım ağrıdı baya. Ondan mıdır bilemiyorum. Kendimi alıştırmıyım. Birde sarı tonlu akıntım var
bnutrk crazymommy bilmiyorum ki ya. Sıkıntı olmasa rengini atardım yani. Sarı tonlu bir akıntı. Ben peçete koyuyorum çamaşırıma hep peçetemde oluyor
haticenurrr bnutrk sarı ton genellikle enfeksiyon oluyor canım agrı sızı yanma idrarda tayzik düsüklügü vs gibi belirtiler var mı
Ebruulu Benim 5 gün gecikti test 3. Gün test yaptım negatif ara ara beyaz, sarı ve kahve lekelenme var ne olacak bilmiyorum 😥
haticenurrr benimde 20 tem sanırım, erken yumurtladım normale göre, kremsi beyaz akıntım vardı ama 2 gündür daha akışkan daha açık tonlu bir akıntıya döndü, zaman zaman kasık agrısı var baskada bir sey yok belirti aramayı bıraktım gecen ay 😂
bnutrk haticenurrr öyle birşeyim hiç yok. Yumurtlama günüm geçtikten 3 4 gün sonra başladı akıntım. Akıntı sarı tonluda olabiliyormuş. Yanma koku yeşile dönmediği sürece normalmiş bu.
haticenurrr bnutrk anladım kuzum benimde gecen ay yumurtlamadan sonra baslamıstı belirtiye yormuştum ama bu ay yumurtlama takibini doktor ile yapmaya karar verince idrarda cok cok az enfeksiyon varmıs hicbir yanma agrı vs yoktu sadece üst bacak bölgemde sızı oluyordu demek ki ondanmıs dedim eger bu ay gebelik çıkmazsa öneririm bir tahlil vermeni🙏🏻 ki insallah gebelik belirtisidir❤️❤️