Burcu_byra K7b4a benimde yaa , yuvarlanarak devam ediyorum hayatıma ne zaman isterse o aman gelsin moduna girdim 😅
zeynepdurunun_annesi Aysekalkan Valizime koydum yarın sabaha kadar sancımı evde çekicem izin verirlerse yapıcam inşallah hastanede ❤️
zeynepdurunun_annesi ceren_1411 Bebiş nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin inşallah benim sancılarım başladı bugün doktor yatıralım dedi ben eve gelmek istedim sancım sıklaşınca gidicem inşallah ❤️
ceren_1411 zeynepdurunun_annesi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻❤️Darısı bana nolur bana da dua edin❤️😊
1oznuur Ssennn yok bir kere agrıdan acillik oldum nts ye bagladı sancı cıktı ama doguma yeterli değilmiş çarsambaya kadar agrım gelmezse carsamba suni vercek 🫣😅
Ssennn 1oznuur dün gittim 1 cm açıklık vardı muayeneden sonrada kahverengi lekelenmem oldu sabah sekizden beri hala devam ediyor lekelenme ama gitmedim 🫠🫠😂
Kbra_122 zeynepdurunun_annesi benim nişanı gelmişti ama hiç açılmamış yoktu gittim da çayı sonra akşam ahududu çayı içtim inan sabah bamaIna kadar bi sandım tuttu sabah doğum yapmıştm
Lahinnn zeynepdurunun_annesi alttan muayene nasıl oluyır acaba cok mu elıni sokuyor rahım agzına kadar ?
zeynepdurunun_annesi Lahinnn iki parmağını bi jele sokuyolar daha sonra bayağı içeri sokarak aşağı yukarı yapıyor ama can yakmıyor ayrıca çok kısa sürüyo 5-6 saniye felan
Ssennn 1oznuur Nurcanyks genelde alttan muayeneden sonra lekelenme oluyor diye gitmedim açıklık bakıp göndericekti büyük ihtimalle öyle düşündüm.Bebişleriniz günde kaç saatte bir hareket ediyor hareketleri nasıl
Nurcanyks zeynepdurunun_annesi ben kızımı 39+1 de dogurdum 14 gün önce ve sancılarım geldikten sonra merdiven inip çıktım ve bol bol yürüyüş yaptım açılma olsun diye hastaneye gittimde 5cm acilmam vardı inş gelir sizinkide merak etmeyin gelmek istediklerinde geliyorlar zaten😊🥰
1oznuur Ssennn bende gece agrıyla gittiğimde ilk kez muayene yapılfı hiç leke falan olmadı ama 🫣 hareketliyiz hatta suan bu saatte de uyanık bence ondan dogmuyor yeri suyu iyi oyun peşinde 😂 sizin nasıl