hiç açılma sancı yokken suni sancıyla doğumu başlatıp doğum yapan oldu mu ? nasıldı ?
suni sancıyla doğum ?
sudeakdas_16 evet bebiş ben ilk gebeliğimde 42 haftada sıfır açılma sıfır sancı ile doğum yaptım elimi kolumu sallayarak gittim hastaneye ;) 12 saat sürdü ama sonunda kavuştum planlı bir doğum olduğu için elbet bitecek dedim hep psikoloji çok önemli. şimdi yine gebeyim 37 haftam sürekli sancım oluyor böyle daha zormuş yalancı sancı çekiyorum
sudeakdas_16 güzeldi kötü değildi sadece tecrübesizliğin vermiş olduğu şeyler vardı onun dışında yönlendirme yapılırsa gayet başarılı geçiyor.
sudeakdas_16 suni sancıyi bence haftaniz gecmisse kabul edin
Sunii çokzor
RaYaRY haftam geçmedi aslında erken 36 haftayım dün kontrole gittiğimde suyumda azalma olduğunu söyledi dokyor yarın tekrar çağırdı eğer böyle devam ederse suyunda azalma duruma göre karar vericez dedi bende normal doğum istiyorum
_momy_ kaç saat sancı çektiniz ?
sudeakdas_16 canım suyun azaldıyss sakin israr etme bebegi riske atma suni sanci verilecekse mantikli direk sezeryanada alınabilirsin önemli olan su
sudeakdas_16 ver benim suyum geliyordu erkenden idrar gibi eonra doktor 2 hafta bekleyelim gelmezse suni sancı ile normal yaparsın dedi bekledik gelmedi 37 haftalıkken suni sancı taktılar sabah. 16.44 de tam açıklıkla doğum yaptım 💙
sudeakdas_16 bebiş benim 12 saat ama planlı sancı yani bir anda yüksek gelmiyor ama suni olmayan sancı çekiyorum bu gebeliğimde ara ara geliyor kaç haftadır inan suni sancı daha kolay son saatler sıklaşıyor sadece sonra kuş gibi oluyorsun bebeğin doğduğunda
Sadece 1cm vardı suni sancı verip başlattılar doğumu 8 saat çektim şimdiki aklım olsa kabul etmezdim öbür tarafa gittim geldim resmen
Lylaars bana doktor suyun geldi mi demişti bende hayır anlamıyorum dedim bende de hep iç çamaşırım ıslanıyordu ben akıntı falan diyordum ya da terliyorum falan diyordum eğer zarın da yırtılma falan varsa sızma yapabilir bunu anlamazsın zaten dedi eğer suyun çok fazla sırılsıklam olursan hemen gel dedi yarın zaten kontrolüm var ama bende senin gibi ıslaklıklar oluyor terliyorum ya da akıntım zannediyorum bilmiyorum
sudeakdas_16 pazt günü gideceğim bakalim ne diyecek ınsallah hersey yolunda dir
Lylaars tabiki hissediyordum idrar kaçırma gibi az az . ama doktora söylediğimde daha haftam erken olduğu için su olduğunu düşünmedi . 35 haftalıkken yataktan kalktım sabah öncekilerden daha fazla geldi çamaşırımı değiştirdim herhalde büyüdüğü için baskı yapıyor dedim. Sonra balaşık yıkarken tekrar oldu hastaneye gittim test yaptılar ve %100 bebeğin suyu çıktı dediler .
Lylaars kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Evet su olabilir idrar mı bi kokusuna baksaydınız. Nasılsınız şimdi?
Lylaars çünkü benim ağrım falan yoktu doğabilir demişlerdi 4 gün hastanede bekledim doğmayınca çıkardılar ama 2 hafta içinde doğum olması lazım enfeksiyon riski var dediler.
sudeakdas_16 ben✋ 16 saatte dogurdum. Suni sanci fitili koydular alttan. Hic acilmam yoktu. Gece 00.00 yatis yaptim birdahaki gun 19.27 de dogurdm.