Kızlar Mart’ta kürtaj oldum şu an 8+6 bebeğime asla stres yaşatmak istemiyorum elimden geldiğince yiyip içip eğlenmeme bakıyorum ama beynim sürekli hamileliğim ile meşgul bak bu sabah midem bulanmadı bişeymi var bak agrın var şöyle böyle birbirimize dua edelim sağlık sıhhat afiyetle kucagımıza alalım birde bayramdan dolayı pazartesi kontrolüm bu 16 gün bana geçmek bilmedi hergün gel dese gideceğim o derece ben burada evlat isteyen hamile olan riskli olan herkese inanın duacıyım bende sizden dua bekliyorum🥰

hayallliiim Rabbim yardımcınız olsun evet kurtaj sonrası gebelik cok stresli oluyor ama hareketlerini hissetmeye baslayinca rahatlıyorsun biraz 😊 4 sene once ilk bebegimin kalbi durmustu çok şükür şimdi 2 bucuk yasinda ve 3 bucuk aylık iki kızım var sende saglikla kavus inşaAllah 🙏

hayallliiim 3 buçuk ay önce kürtaj oldum şimdi 6+5 günlük hamileyim keseyi gördük bebeği göremedik 19 unda randevum var iple çekiyorum diyebilirim çok belirtim yok acaba oluştu mu iyi mi diye düşünmekten kafayı yiyecem

Senanur567 kuzum insan elinde olmadan öyle oluyor ya çok kötü bir şey Allah kimseye yaşatmasın karnında bebekle girip bomboş çıkmak Allah’ım saplıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bende 8+6 yım pazartesi 18 nde randevüm haber ver banada gidince

hayallliiim rabbim bebeklerimizi sağ Salim hayırlısıyla kucağınimıza almayı nasip etsin benimde ilk düşüktü şimdi hamileyim iki gündür belirtim yok çok korkuyorum kontrolüm pazartesi bekle Allah bekle geçmedş

Mrvtyzcglu bende şimdi senin postu okuyordum benmde belirtilerim bi geliyor bi gidiyor ama biz çok evham yapıyoruz galiba Allah verecekse her türlü veriyor benim arkadaşıma bekarken teşhis kondu asla çocugun olmaz ihtimal yüzdesi bile vermiyorum dedi eşi ile konuştu bu durumu adam da ben senin kalbini sevdim olsun dedi evlendiler hali ile korınmadılar 2. Ayda hamile kaldı doktorlar şok tabi bu milyonda bir bi mucize dediler sonra yine korunmadı emzirirken 6. Ayda ikinciye hamile Allah dilerse olur rabbim bizi evlatla taçlandırmayı dilesin istesim inşallah

hayallliiim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder Allah’ın izniyle hayırlı haberler alırız daha mutlu olumlu postlarda buluşuruz

hayallliiim vallahi doktora yazdım instagramdan dönüş yapmadı hala aynı durumdayım bekliyorum ki bian önce randevu zamanım gelsin diye . Bebeğim yaşıyorsa bile onu hissetmek bi kere bile olsa beni çok rahatlatacak ama kasıklarımda hiç
                Bir ağrı yok oyüzden sadece dua ediyorum

Mrvtyzcglu son 2 günümüz kaldı bende kendimi çok zor tutuyorum acile gitmemek için inşallah birbirimize pazartesi çok güzel haberler verelim arkadaşım

hayallliiim dayanamayıp hastaneye gittim özel hastane beni almadı içeriye yetkimiz yok dedi bakmadılar bile . Devlet hastanesine gittim acile doktor pek beni sallamadı ama Allah’ıma şükürler olsun doğum yapan bir doktor varmış nöbetçi onunla konuştu doğumhanede yanına çağırdı çıktım ultrasondan baktı rabbime hamd olsun bebeğim yaşıyor gelişmişti kalp atışlarını dinledim içime bi ferahlık geldi okadar rahatladım ki . Doktora özellikle sordum belirtilerin böyle gitmesi normal mi diye . Açıkça söyledi normal olmayan bir durum biz genelde böyle durumları pek sevmeyiz ama bebek eğer sağlıklıysa ve gelişmişse artık normalleşiyor dedi şuan bir problem yok dedi . Rabbim inşallah güzel haber almayı sana da nasip eder için rahatlar bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alırız. Hangi ildesin bilmiyorum ama istersen sende bir acile git . Eşim dayanamadı geceler artık rüya görmekten uyuyamıyorum iyi ki de gittim . Muhakkak sanada yardımcı olurlar acilde

Mrvtyzcglu ay canımmmm çok sevindim darısı bana inşallah benmde dün bulantım kusmam oldu biraz rahatladım artık pazartesiyede bir bucuk gün kaldı sabahda 10 da randevüm beklerim artık bulantım olup istisra edince az rahatlaıdm gibi ama pazartesi daha rahat edeceğim kesinlikle yazacağım sanada sende pazartesi kendi kontrolüne gideceksin demi

hayallliiim evet kendi kontrolüm pazartesi inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sendede . Bazen belirti olsada bebek kalp atışı duruyormuş Allah korusun . Rabbime emanet etmiştim inşallah bebeklerimiz minik kalplerine güç verir