teacherozlem Ebbruc erkek dediyse yanılmaz genellikle çünkü erkeklik organı daha net anlaşılıyormuş o haftada kız da yanılma mümkünmüş genellikle
15689 Alparslaninannesii banada 12.haftada bir tahminde bulunmuştu 15 haftalıkken netleşme umuduyla gittim sırtını dönmüştü göremedik aynı durumdayız merak ediyor insan
Ebbruc teacherozlem bana da öyle geldi, bide bende gördüm sanki erkeklik organını, hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler ☺️
OOzii Alparslaninannesii ben 12+5 te öğrendim kiz olacağını 🙏♥️🧿 16.haftada baska şehirde bi doktora gitmiştim oda kiz dedi 🥰, umarım bir an önce gösterir minnos cinsiyetini
teacherozlem Ebbruc inşallah aminnnn inanın hiç önemi yok kız erkek bana kalsa ben 20 haftaya kadar söylemesinler istiyordum ama doktorlar benden heyecanlı çıktı 😂
Ebbruc teacherozlem bende merak edip sordum bi tahminim var dedi dedim söylemeyin 😂 ama sonra dayanamadım çünkü en başından beri kız hissediyorum acaba doğru mu merak ettim ama değilmiş 😂😂
Kdr_yldz63 Alparslaninannesii Hastaneye gidince birdahakine gostermezse eğer in bi veya iki çikolata ye 5 dk sonra tekrar çık inşallah bu sefer gösterir
Alparslaninannesii Kdr_yldz63 aynısını yaptim cnm dün neler neler yedim iki defa baktilar yok pozisyonu dogum pozisyonu gibi göstermiyor
Alparslaninannesii Elibo çikolata gofret meyve suyu ictim hepsini yaptım pozisyonunu dönmez dedi zor döner hareketle dönemez hemen dedi