Alparslaninannesii Kizlar devlet hastanesinde 12. Haftada gittim erkek demislerdi güvenmedim değişen cok bugun 15 haftalik oldum ozele gittim gostermedi parti yapacaktık o kadar hazırlık boşa gitti haftaya gitsem gösterir mi sizce
Cyln_34 Alparslaninannesii benim bebede bi kız bi erkek olarak gösteriyor parti icin çok erken davranmıssin bence 20 22 haftayi bekleseydin tam net olana kadar bende bekliyorum sizin gibi ama parti icin değil resim cekinmek icin🙂
denizasigi Alparslaninannesii on gün içinde tekrar gidin ücretsiz hakkinizi kullanın bakalım belki gösterir
OOzii Alparslaninannesii ben 12+5 te öğrendim kiz olacağını 🙏♥️🧿 16.haftada baska şehirde bi doktora gitmiştim oda kiz dedi 🥰, umarım bir an önce gösterir minnos cinsiyetini
Cyln_34 Alparslaninannesii bende haftaya cuma gidecegim bakalim suprizi ney bu sefer bekliyorum benim 2inci gebelik sağlikli olsun baska bisey istemiyorum
teacherozlem Bana da 12. Haftada doktorum sormadığım halde kız demişti şok olmuştum dün gittim 14 haftalık başka bir şehirde başka bir doktora o da kız dedi 😍
Alparslaninannesii teacherozlem benimkini göremiyor canım sıkıldı ztn sağlıkla kucağına alirsin inşallah cnm 🥰
teacherozlem Alparslaninannesii allahım gönlünüzün muradını versin İnan ki hiç öğrenmek için bir acelem yoktu doktorlar kendisi söyledi 😂 benim için çok farkeden bir şey değil sağlıkla gelsin önemli olan o