benimmdunyamm 34+4 hamileyim ne zaman baslamaliyim temizliğe temizlikçi cagirmicam çünkü 600 TL istiyorlar çok fazla eşimle yapacaz nelere dikkat etmeliyim kızlar
cigdem4154 benimmdunyamm bizde eşimle yaptık tülleri yıkadım koltukları yıkadım halıları yıkadııım camları sildim duvarları da sildim yani inceden herşeyi yaptım
Verasmommm benimmdunyamm ben bayram öncesi ufak bir temizlik yapmıştım doğum öncesinde de duvar falan sileceğim benim duvar kaplamalarım kağıt olduğu için mecburum kışın isi kiri sindi sonuçta yine cam silme perde yıkama mutfak dolabı silme kıyafet dolabı düzeltme ve bebeğin eşyalarının tamamen yerleşmesi ve son halini alması şeklinde sıralayabilirim
Deletedmom52620 benimmdunyamm bebeğin yatacağı yerden başlayıp yavaş yavaş salona salondan mutfağa en son banyoya girebilirsiniz zaten bayram temizliği yapmışsanız haftanız yakınsa çok detaylı girmenize gerek yok.
benimmdunyamm cigdem4154 camları silecegim ama bizim evin etrafi hep inşaat batar mı diye tereddütdeyim yaa
Verasmommm benimmdunyamm aynen mutfağı bitirince iş bitmiş gibi oluyor en sona bırakmak en mantıklısı en oyalayan da o zaten
benimmdunyamm Deletedmom52620 aynen canım evim zaten sade bir ev çok karışık değil yani sadece mutfak ve camlar zorlicak
Star25 benimmdunyamm ben mutfak dolapları dan başladım sonra işte halılar yıkamaya camlar kapılar falan devam
Deletedmom52620 benimmdunyamm camların eğer kirli değilse kir tutmayan camsa hiç kendini yorma benim o şekilde sanki silinmiş gibi duruyor ben cam silmiyorum yağmur yağıyor zaten sürekli silmeme gerek kalmıyor içeri camlarını siliyorum
Aytnnn Yerləri silip süpürmək, tozları almak boyle küçük işleri yapıyorum, halı perdeler onu bebekden sonra yıkamayı düşünüyorum, yalnız yaşıyorum eşimle birde küçük kardeşi bizimle yaşıyor
Aytnnn @benimmdunyamm evet malesef yardımçı birisi olmayınca, çok yorulmamak gerek nede olsa bebekden önəmli değil hiçbirşey