Mnk16 hemen negatife dönmüyor canım ama 7 günden sonra karantina bitiyor cikabiliyorsun falan bulaşma etkisi geçiyor sanıyorum
Covid üzerinden bir hafta geçti bir daha teste gerek var mı
Gizem260 herkes boğaz agrisindan bahsediyor ben de burnum kapalı kemik ağrısı var ama korkuyorum daha önce ölümden dönmüştüm
Mnk16 eşimin iş arkadaşı covid olmuş herhalde ordan geldi oğlumda ishal olmuş herhalde covidiz biz ya ilaç veriyorlae mi hamilelere
Mnk16 tamam canım çok sağol
- Düzenlendi
Mnk16 %90 bende koronaym ama sadece parol içiyorum kan sulandirici kullanmak şart mı bende 21 haftalık hamileyim ateslenmedim ama bürün tıkanıklığı eklem kemik ağrısı vs 2. Günüm bitiyor kendimi iyi hissediyorum ama zaten evden hiç dışarı çıkmıyorum o yuzden teste de gitmedim ve gercektn yapmıyorlar babamı geri gönderdiler oda benim gbı hasta
Ezgi_hsyn bende covid oldum evden kimseye yapmadı bana test yaptı pozitif çıktı ilk test yaptırdığımız gün bacaklarım tutmamıştı ağrıdan 32. Haftamdayım diye nst çekti kalp atışı yüksekti. İlaç arada ağrım çok olursa parol atıyorum ama tekrar gidicem hastaneye. Geçmiş olsun
yaseminndurmus doktoru aradım eğer çıkarsa istersen 1 kutu kullan dedi corasprin bide vitaminler bitmişti onları al dedi bu kadar yeterkı bebeğe birsey olmasın 5 yılın sonunda kavuştuk mucizemle