24 haftalık 2.kızıma hamileyim. İlk hamileliğimde şeker yüklemesi yaptırmamıştım. Suan gittiğim doktor farklı ve yaptırmamı istiyor.? Siz neler yaptınız.? Kacıncı haftada oldu. Teşekkürler

elcinxxx . Benim doktorum da önermişti önce aç karnına kan alıyorlar sonra bı içecek iciyorsun bir saat sonra yine kan alıyorlar sanırım yani cunku ben içtikten sonra kustugum için sonrasini bilemiyorum ne yaptıklarını sonuca ulaşamadım ve test iptal oldu sadece tokluk açlık kan şekerime bakildi

elcinxxx ilk gebeliğimde yaptırmıştım aç karnına gidip kan veriyorsun ve şekerli gazozumsu bi içecek içip 1 saat bekledikten sonra yine kan veriyosun bitti bu kadar sonra yimeeeeek

elcinxxx bende yaptırmak istememiştim açlık ve tokluk olarak baktırdım. Yeterli dedi doktorum. Şeker yükleme de Sabah açlık kan şekerinize bakılıyor. Hiç bişey yememiş olmanız gerekiyor kan verdikten sonra 50 gram 75 gram şekerli içecekler var hangisi yapılacaksa onu içiyorsunuz 1 saat sonra tekrar şeker bakılıyor bu bir saatlik arada içecekten başka bişey yiyip içmiyorsunuz

elcinxxx büyük bi mevzu değil küçük sekerli bi icecek ictirip acken ve icecekten sonraki değerlerinize bakılıyor yükleme denilen o şekerli gazozumsu içeceği içmek ☺️

elcinxxx 24+3 haftamda yapmıştı doktorum bende yaptırmayacaktım ama doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi . Aç karna gidip kan veriyorsun gazoz tarzı bir içecek içiyorsunuz 75 lik yapmıştı bana yanlış hatırlamıyorsam 1 saat sonra tekrar veriyorsunuz. Şükür temiz çıkmıştı sonucum.

elcinxxx Bende şu şekilde oldu.24. Haftada yapıldı. Aç karna kan verdim. Sonra glikozlu içeceği yavaş yavaş ictim. Tam bir saat sonra tekrar kan verdim. Kam verdikten tam bir saat sonra tekrar kan verdim. Toplamda 3 kez kan verdim. Sonuçta şu şekildeydi açlık 1. Tokluk 2. Tokluk seklinde