Kızlar 30. Haftamdayım ara ara bebek hareketlerinde azalma hissediyorum sanki telaşlanıyorum nts ye girmelimiyim sizce ya da siz kaçıncı haftada girmeye başladınız neler yaşadınız tecrübeli hamişler konuyla ilgili bilgilendirebilir misiniz 💐

31.haftaya girdim daha nts hiç girmedim.doktor 34.haftada çağırdı.gec mi cagirdi bilmiyorum benimde aklıma takıldı

Cigilipub 31 de ilk nstye girdim benim, erken doğum riskim olduğu için erken girdim normalde doktorum 33ten sonra başlatıyormuş şimdi 2 hafta bir giriyorum

Deletedmom547899

Cigilipub bi sorun yoksa ağrıyla kasılmayla gitmediyseniz doktora en erken 32. Haftada başlanıyor. Korkmayın zaman zaman hareketlenip durulabilir büyüdükleri için alan dar geliyor hareket edemiyorlar bazen

Sofistikee sizde de aynı durum varmıydı bir de sağlık ocağında mı girdiniz yoksa normal hastanede mi

Cigilipub yok canım bbenim bebiş çok hareketli. Ama yorgun olduğumda ben de hep az hissediyorum. Gün içinde bol istirahat edin . Su için. Hareketleri artacak mı bı bakın. Şimdiye kadar hareketleri nasıldı? Birden mi azaldı.ben normal hastanede girdim nstye . Sağlık ocaklarında yok diye biliyorum

Sofistikee aslında yorgunluğa dikkat etmemiştim son birkaç gündür bayramdan dolayı koşturmaca içerisindeyim dediğiniz gibi ondan da olabilir, önerinizi uygulayacağım yattığımda hissediyorum ama dinlediğim doktorlar gün içinde en az 10 kere hareket etmeli diyor bebeğim o kadar hareketli değil açıkcası bir de son birkaç gündür rahim bölgemde kramplar oluyor ondan da telaşlandım, bizim burda sağlık ocağında nts var demişti ebe hemşire gün verdi daha günüm gelmedi önceden gitsem mi diye düşünüyorum

Gamzesaa inşallah öyledir 🙏 rahim bölgemde ağrı hissediyorum birkaç gündür öyle büyük kramplar değil ama ilk gebeliğim olduğu için bilinçsizim açıkcası emin olamıyorum

Cigilipub hiç sıkıntı yoktur inşallah. pzt günü gidin o zaman nst nin bebeğe bı zarari yok zaten .

Cigilipub
                Ben 2. Doz tetenozdan sonra çpcuk hareketlerinde azalma vardı 3 gün boyunca ilk nstye 29. Haftamda girdim canım. Doktora söyleyince hemen diyor zaten bir nst bağlayalım bakalım diye söylemende fayda var🌸

Sultanee hiç aklımda kalmasın o zaman ben pazartesi gidip baktırayım, hem bebeğe de zararı yokmuş içim rahatlar en azından 🌸