• Gebelik
  • 22/23/24 haftalık hamislerr

24 haftalık , 2.kızıma hamileyim 😍 gayet güzel gidiyor demek isterdim fakat ilk gebelik gibi değil. Az yürüsem bel ağrım oluyor bacaklarım ağrıyor . İlk gebeliğim de hiç böyle şeyler yaşamamıştım her işimi kendim keyifle yapardım maalesef vücudum eski direncinde değilmiş..şeker yüklemesi yaptıracak mısınız.? Bende soru sormuş olayım 😌

elcinxxx bilmiyorum ya tereddütteyim şu sıralar ne olduğunu anlamaya çalışıyorum peki ya siz

22 haftalığım. İkinci gebeliğim ilk gebeliğim erken doğumla sonuçlandı ikiz oğullarını kaybettim. Şimdi de aynı haftadayım ve çok korkuyorum. Serkilajlıyım yatıyorum, normal hamileler gibi hayaller kuramıyorum alışveriş yapamıyorum. Şu 6 haftayı dolduruyum anca öyle bişeyler almaya başlıycam internetten tabi. Çünkü dışarı çıkamıyorum. Kızım için herşeye razıyım.

Hafif ayakta fazla durunca belim ağrıyor ama ilk trimesterden kat kat daha iyi bence😁

Minigim38 cok kiyafet almadim canim 3 tane 10lu hastane cikisi 2 tane 5li hastanr cikisi 6li zibin seti 5 tane normal tulum 2 tane de ismine ozel 3lu set aldim bunlar 0-3 aylik 6li corap aldim bir kac tanede 3-6 ay tulum aldim gidisata gore alacagim en lazim olanlari aldim ilk etapta hemen buyuyor diyorlar

Minigim38 siz aldiysaniz eksik varsa benimkilerde soyler misniz benim zibinlar sifir kollu ekim sonu kasim basi gibi oluyor dogumda uzun mu alayim.kisa mi napayim karar veremedim

minik_koala_ve_annesi benimde ekim sonu kasim bası uzun kollu zıbınlar almayı düşünüyorum üsür diye düşünüyorum suanlik sadece banyo malzemesi port bebe puset aldim henüz kıyafet alısverisine başlamadım

Minigim38 bebek yagi almayacagim canim zeytinyagi bebegi daha cabuk topluyor teni daha parlak oluyor onu surecegim guresci gibi😅😅 bende 3 6 ay alayim o zaman

Zehraa12 ilk gebeliğim 23+2 de sezeryan erken doğum yaptım ikizlerime 13 gün yaşadılar kaybettim 😞 suan tekrar hamileyim cok şükür ikizdi biri düşük oldu biri duruyor 22+6 haftalıgız suyumuz sınırda serklajlıyım yatıyorum ikizlerimin eşyaları hepsi hazırdı beşikleri görümceme verdim gözümün önündelerdi diye kıyafetlerimi yıkanmış ütülenmiş şekilde kaldırıldı ikizlerime 21 haftada hazırlamıştım ne bileyim sonu böyle olacagını nasip olursa doğuma yakın yıkayıp tekrar ütülücem Bi kac bişeyler ini rüyamda cok gördüğüm için hayır olsun die vermiştim geri o eksikler alınacak ama evdekilere tembihledim doğum olsun sağ sağlim ondan sonra ben yatarken alın dedim Rabbim herkese sağ sağlim vaktinde kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bizi de galiba 28 de alabilirler suyumuz nereye kadar yeterse hiç artık yok 😞

Zehraa12 valla ben büyük bir kısmını yaptım yıkadim ama.utuleme işlemi kaldı sonra ağırlaşırim diye erken yapmaya çalışıyorum. Bı kaç hafta sonra da hastane çantası hazırlamayi düşünüyorum.Şu an bile ödemelerle uğraşıyorum. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻🤲🏻🤍🤍