Yazkizim Nazendehanim salon takımı olacak, misafir için. Kendimiz oturmayacagiz, griliyi bende oturma odasına alırdım sanırım. Evet nubuk kumaş daha kolay temizleniyormus
Aag06 Yazkizim illa bu model tip koltuk alacaksan sunu oneririm bence daha şık https://www.bellona.com.tr/urun/montego-koltuk-takimi
Yazkizim Aag06 chester kullandım temizliği kolay olmuyor o nokta nokta şekillerin arasına toz doluyor düz zemin olmadığından silinmiyor porsuyor
Seymaben Yazkizim bende butun mobilyalarımi evlenirken ordan aldim koltuk takimim ilk sensinde dugmelerin koptu koltugun ipleri kalkti hic memnun degilim ayni sekilde yatak odam dolabin kapagi ustume dustu kac defa gri olan takimin bi benzerini kullaniyorum hatta paran bosa gitmesin az bi para degil malesef 🙏
Elvanguzel Yazkizim alttaki takımı seçerdim hem ferah hoş görüntü olarak ama keşke alttakide nubuk olsa kumaşı hiç bir şekilde leke tutmaz silinebilir yapısı var bende kullanıyorum 🤗
Elvanguzel Yazkizim alttaki takımı özel yaptırma imkanınız var ise nubuk kumaştan yaptırın derim gerçekten çok kullanışlı ve hoş görüntüsü var 😌
Yazkizim Seymaben yaa . Ben hiç modalifeden bişey almadım daha önce oyuzden bilmiyorum çok teşekkür ederim