uraz_ve_annesi- Yazkizim kremi seçerdim çünkü gri gibi modeller bana daha çok ofis mobilyası gibi geliyor
Deletedmom7373700 Yazkizim altta ki gri mi krem mi çözemedim. Diğerinin tekli koltuk çok çirkin bence.
Deletedmom547899 Modalife mi? Gri takım bende var siyah tekliler aşırı toz topluyor ama beğenerek almıştım:)
Yazkizim Deletedmom547899 evet Modalife . Berjerlerini almayacağım memnunmusunuz ? Ve hangisini seçerdiniz teklileri olmadan
Deletedmom7373700 Yazkizim yine griyi seçerdim. Diğeri aşırı çirkin bence. Bide arka sırt dayadığımız yer uzak bence otururken. Hiç rahat edemiyorum böyle koltuklu evlere gidince mesela. Sırtımı dayayıp oturunca yayılmak oturmuş gibi oluyor insan.
Deletedmom547899 Yazkizim açıkçası ben diğer takımı da mağazada görmüştüm toprak tonları hoşuma gitmiyor.Suanki aklım olsa füme rengi tarzı daha koyu kir belli etmeyen bir renk seçerdim o gri çok açık çabuk kirlenir gibi geliyor silmesi kolay.Usttekinin modeli güzel renk değişimi yapıyorlar bildiğim kadarıyla ama geç geliyor baya.ustteki model çok derin bende sevmiyorum yaslanmayi seviyorum.grisi açılıyor genişliyor bu arada
Deletedmom547899 Yazkizim ay bide bence alt tarafı açılıyor mu bazıları bazali oluyormuş en azından eşya falan koyulur benim aklıma gelmedi alırken belki dikkat edersiniz diye belirtmek isterim.Rica ederim şimdiden güzel günlerde kullanın🌼
Yazkizim Deletedmom547899 gri takim belki bazali olabilir bende sormadım. Ama yer skintim yok olsa da olur olmasa da olur. ♥️♥️♥️♥️
Nazendehanim Yazkizim sütlü kahve daha hoş duruyor ,,çok sevdiğim bir renk salona da çok yakışıyor model olarak da daha çok hoşuma gitti
Yazkizim Nazendehanim ben de ona çok sıcak yaklaşmıştım ama kararsız kaldım. Çok ağır ve gösterişli geldi gözüme bilemiyorum
Nazendehanim Yazkizim eğer oturma odam varsa 1 numarayı tercih ederdim ama yoksa grili olan sürekli kullanıma daha uygun gibi altı da açılıyor bide kumaş temizlik detayı önemli ki 1 numara sanırım daha kolay temizlenir 🤷
Yazkizim Nazendehanim salon takımı olacak, misafir için. Kendimiz oturmayacagiz, griliyi bende oturma odasına alırdım sanırım. Evet nubuk kumaş daha kolay temizleniyormus