40 kg civarında hamile kalanlar karnınınz ne zaman çıktı. Kaç kilo aldınız. Boyum 1.60 kilom 41
Zayıf hamile kalanlar
🌸🍓
Bn 48le kaldım 13 haftada çıktı ama ikinci gebeliğim ilk bebeğimde 58le kaldım 20 haftada çıkmıştı
- Düzenlendi
41 kilo ile hamile kaldım boyum 1.58
Şuan 36+5 iz 55 kiloyum
Karnım 6. Ayda çıkmaya başladı
İlk gebeliğim
47nile hamile kaldım ilk gebeliğim ve 18-20 civarlarında hafif belli olmaya başladı. Şu an bilee çok karnım yok gören 5-6 aylık diyor
44.5 kilo ile hamile kaldım 25.haftaya girdim 54.5 kg dayim. 8.haftada karnim çıkmaya başlamıştı. Ama tüp bebekde kullanılan ignelerden dolayi ödem olmuş da olabilir.
Cansugamze_ maşallah ilk bebek çok yormuş olmalı ilk gebelikte 58 olup ikincide 48 olmakk 🤭🤭
rizelipek evet kuzum sorma valla ☹❤
Rukiye24 yengem 1.55 boy 40 ile hamile kaldi 6. Aya Geldiginde 80 kikoydu 🤭🤭🤭🤭🤭
Bnde 56 -57 ile hamile kldım suan 55 im 18 haftalıgız ilk gebeliğim biri cok zayıfsın bebek cılız doğar der biri cok zayıfsın bebek iri dgar der😄 bu insanlar nedne böyle anlamam 🤷🏻♀️
42 kilo ile hamile kalmistim. 20. Haftada hamile panyolnu giymeye baslamistim. Doguma giderken 54 kiloydum
cileklicookie aman yarabbim 🥹🤦🏼♀️
Balahatunn 20. Haftada falan çıktı yani
Rukiye24 yani boyuma göre ideal de işte her gören cok zayıflamıssın vs diyor cünkü 71 kilodaydım eylüle kadar sonra kovid geçirdim ve zayıfladım epeydir böyleym aslında da insanlar artık cekemediginden ay aşırı zayıfsn cok zayflamıssın vs diyor hamilelikle alakalı da böyle söyleyince artık “insanlar alışmış hamile diyince kilolu göbekli görmeye gayet ideal kilom boyuma göre doktor da bir sıkıntı olsa söylerdi zaten “dedim artık ses yok ama yine de iç karnmda geniş olabilir veya ilk gebelikle zayıf oldugum içinde aşırı bir göbek cıkmamış olabilir ister istemez insan bir alınıyor 😊
- Düzenlendi
Rukiye24
50 kiloyla hamile kaldım boy 1.60 şu an 29. Haftada 60 kiloyum. 13. Haftadan sonra karnım çıktı.
Rukiye24 48 ile hamile kaldım 15. Haftadan sonra hafif hafif çıkmaya başladı şuan 37+4üm 72 kiloyum 😂🤭 her yerim çatladı ve karnım burnumda 🤭🤭🤭