esrab_dgn123 doktorum ilk 1 bardak kadar gelir sonra az az sızıntı seklinde gelir demisti. Normal akıntı olabilir. Ben hep günlük ped kullaniyorum ama genelde degistirirken hep nemli oluyor, akıntı var yani bende de

Akıntı bu sonra haftalarda çok geliyor fazlasıyla o yüzden su il karıştırabiliyoruz

esrab_dgn123 dikkat et canım ilk hamilelikte öyleydi bende yatış vermişlerdi doktor su bu şekilde az az gider su kalmaz demişti öyle yatış verdiler zaten sabahta dogurmuştum

esrab_dgn123 idrar olmadıgından emin ol eğer suyumsa git bekleme canım ne olur ne olmaz

Bana kalırsa hastaneye git eğer su geliyosa susuz kalmasin bebek Allah korusun

Canım arkadaşım sabahtan doktora gidip bir sıkıntısı yoktu ama öğleden sonra suyu gelip o gün doğum yaptı

esrab_dgn123 36+0 ve su an aynı durumu yaşıyorum doktor kontrolume 5 gün daha var her tuvalete gitmemde yaptıktan sonra biraz kasınca idrar mı su mu anlamadığım bir sıvı geliyor

esrab_dgn123 idrarı tutabilirsin ama su ise tutamazsın kendini ne kadar sıksanda suyun geliyorsa akar bu şekilde ayırt edebilirsin

6 ay sonra

esrab_dgn123 selam canm b6 gun bende oyle oldum hastaneye gitdim doktor bakdi doguma var dedi sadece suyun coalmis dedi bide rahim boynu kısalmis cok korkmusdum simdide az az geliyo gunluk ped kulaniyodum artiq buyuk ped kulaniyom 33 hafasindayim insallah vaktinde dogulur bebeyimiz hayla tedirginim