Teachernry Nevin_ amiiiin inşallah birbirimiz için dua edelim 🥰 şeker yükleme testi yaptırdınız mı acaba
Nevin_ Teachernry hayır şeker cihazı aldım annemde vardı açlık tokluk baktım 3 gün haftaya doktoruma göstereceğim.
Teachernry Nevin_ çok mantıklı acaba bende mi öyle yapsam içimden pek yaptırmak gelmiyor ama ayak altlarım çok yanıyor
Pelinakcn Teachernry sadece kendime alacağım lohusa pijaması falan kaldı, çoğu şeyi bitti sayılır. Pazartesi odası gelicek kısmetse, yerleştirince yine eksik çıkarsa belli olur. Her geçen gün fiyatlar arttığı için ben baya erken başlamıştım alışverişe
Teachernry Pelinakcn evet çok haklısınız aldığımız bir şeyi bir sonraki gün alamıyoruz nerdeyse 🤷🏼♀️ Güzel günlerde kullanın inşallah 🌸
Melekprenses Teachernry son 98 uygulamaya göre ama sezaryen olacağı için 85 falan sanırım Ekim 5 ile 10 û arasında olacak nasipse. Size de hayırlısıyla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi zaman geçmiyor sanki.
Teachernry Melekprenses benimde 5 -10 ekim arası eşimin doğum günü 10 Ekim ona denk getirmek istiyorum 🙈🌸
Sumeyyeaksoylu1 Teachernry çok teşekkür ederim sağolun rabbim sizede bu günlerden geçmeyi nasip etsin inşaallah 😍🙏🏻
Melekprenses Teachernry ya hadi inşallah normal doğumsal biraz zor ama sezaryen ise doktoruna konuşabilirsin. Benim eşim 23 Nisan doğum günü ilk oğlum 22 Nisan 😊 normal doğum akşam saat 21 de doğru 3 saat daha dayansaydı babasıyla aynı olacaktı.