Teachernry Burda her gün açılan postları okuyan biriyim ve inşallah bende son 99 konusu açacağım derdim elhamdulillah Rabbime sizlerin kaç günü kaldı güzel anneler 😇🌸
cileklicookie Teachernry Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin bizimde son 95 ama sezaryan olacağı icin son 90 ve ya 85 bile olabilir :)
Zehragniken Teachernry 99 dan sonrası hızlı geçiyorlar dediler de inanmamıştım. Aynı postu bende açtım son 99 diye , şimdi son 47 günümüz 🥲🥲🥲🥲
Teachernry cileklicookie Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍 benimde öyle aslında 38-39 arası kesin sezeryan heyecan dorukta :))
Teachernry Zehragniken gerçekten mii yaa bizde böyle bir cevap yazalııım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰🌸
qiz3Mm Kızlar.. benim bebeğim son adet tarihine gore 1hafta geri doktor sorun gormuyor bu durumu peki. Ben simdi dogumu ultrasona goremi yoksa son adete goremi hesaplicam.?
Asel_im qiz3Mm kaç haftalık gebesin canım yeni gebeysen bebek zamanla son adet tarihini yakalıyot zaten
Pelinakcn Teachernry sadece kendime alacağım lohusa pijaması falan kaldı, çoğu şeyi bitti sayılır. Pazartesi odası gelicek kısmetse, yerleştirince yine eksik çıkarsa belli olur. Her geçen gün fiyatlar arttığı için ben baya erken başlamıştım alışverişe
eslemesila Teachernry ne güzel gözün aydın umarım bir an önce günler çabuk geçerde bizde dogururuz benimde 102 gün kaldı bakalım nasıl geçecek günler geçmiyor sanki senin durumun nasıl hamilelik nasıl geçiyor
Teachernry eslemesila banada geçmiyor gibi geliyor gerçekten elhamdulillah her günümüze ilk zamanlara göre daha az kaygılıyım geç hissetsem de , sizin nasıl umarım iyidir 🤲🏻
Teachernry Nevin_ amiiiin inşallah birbirimiz için dua edelim 🥰 şeker yükleme testi yaptırdınız mı acaba