Esra070326 Muwahhide çarpıntı ve alaturka tuvalete otururken zorlanma oldu bende ekstra olarak. Onun dışındaki her şey adet belirtisiydi. Hatta o kadar aynıydı ki ped depolamıştım epey yoğun olacak diye. Çünkü çok ağrı vardı.
Muwahhide Esra070326 ben normalde adet ağrısı yaşamıyorum hamd olsun , az önce lekelenme oldu ve bugün kasıklarımda ağrı oluyor arada bir , bu yüzden buraya yazmaya karar verdim . Sizlerin ne yaşadığınızı merak ettim
Esra070326 Muwahhide erken gebelik testi yap ve bize de haber ver.istiyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah 🙇♀️
Muwahhide Esra070326 aklımı çelmek üzeresiniz 😂🙈 yaparım belki yarın sizlerden isteğim dua ve tabii ki olumlu olursa sizlerle de sevinci mi paylaşmak isterim 🌸😊
Sema41 Muwahhide rica ederim canim.. test al yap hemen gunun gecerse benim 2 gun gecmeyle şakk diye cikmisti 😊😀
ozdenarda Muwahhide erken gebelik testi al canm bende adetime iki gun varken erken gebelik testiyle ogrendim onlar adete bes gun kalaya kadr çıkıyor normal alma çıkmaz
Muwahhide ozdenarda yarın ilk işim bu olucak sayenizde zaten içten içe heycanım var sizlerin de ısrarıyla dayanamıcam sanırım 😊
Muwahhide Dila0123 daha önce denedim kan testini cok ümitlenmiştim cıkmamıstı olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu sefer kararlıyım beklicem günüm gecerse ertesi gün yapıcam inşaallah testi 😊
ozdenarda Muwahhide predictor canm adi ben bundan yapmstm cesitleri var sana tavsiyem en erken ogreneblcgn olani al 6 gun onceydi sanirim 🤗 insallah pozitif sonuclar alirsn birde silikte olsa hamile oluyosum benim silik ckmsti 🤗🤗
Muwahhide ozdenarda daha önce ki hamileliğimde böyle bi hataya düşmüştüm ikinci çizgi silik cıkmıstı bende yok sandım ve ağır kaldırdım sonucunda da düşük yasadım malesef nasip olmadı . İnşaallah bunda dikkatli olucam baya bi araştırma yaptm zaten sonrasında bakalım , test yapcağmı söyledim ama eşim günümü bekliyelim dedi üzülmemi istemiyor
ozdenarda Muwahhide anladim canm esinde senin icin diyor istersen bi kac gun daha bekle insallah bize guzel haberler verrsn🤗
Lavinim21 Benim adetim 15 gün geçmişti ve sadece göğüste çok hassasiyet vardı eczaneden test alıp kaç kere yaptım 2,3 gün arayla en son sitresten göğüs şişmem diye önemsemedim sonra hastaneye gidip kan testi yaptım bi baktım hamileyim
Muwahhide Lavinim21 belirtiler herkes de farklı olabiliyor sizinki gibi . Hayırla kucağınıza alırsınız inşaallah 💞
Didemaydintaskin Muwahhide halsizlik uyku hali en anlaşılır belirti oluyor. Ama göğüslerde hassaslık falan biraz ilerlerde oluyor yenilerde pek olmaz
Muwahhide Didemaydintaskin son adet tarihime göre 3,5 haftalık . Daha önce düşük yaptım ve bazı belirtiler kendini ilerki haftalarda gösterebiliyor . Şu sıralar daha farklı belirtiler yasıyorum
Didemaydintaskin Muwahhide adet tarihine göre bazen tutmuyor benim adete göre 7 haftalıktı ama ben 4’tüm. Düşükten ne zaman sonra 2.’ye hamile kaldınız?
Merve0306 Muwahhide cnm 20 tlye adet öncesi 6 gün testi var ben adetten önce yaptım çift çizgi ckmstı adet geçmeden kan testindede cıktı onu deneyebilirsin
Muwahhide Didemaydintaskin ben bir ay sonrasında kalmıştım tekrar 9 haftalıkken aşırı kanamadan düştü .