Muwahhide Adetime 4 gün var , ufak belirtiler yaşıyorum kızlar , yardımcı olur musunuz lütfen , iyi akşamlar 🙆🏻♀️🙈🖐🏻
Sibelselim Muwahhide Benim son iki aydır adete yakin göğüslerim şişiyordu ama ilk ayda adet oldum. Diger aya yine goguslerim şişti ve adetime 10 gun varken hep ara ara kasiklarima ayni adrt agrisi gibi sanci gelip gidiyordu. En son adetime iki gun kala ağrılar sıkladıkça hemen test yaptim zaten hemen ikinci cizgi belirgin cikti. Insallah hamilesindir allah gönlüne gore versin insallah 💕
Didemaydintaskin Muwahhide halsizlik uyku hali en anlaşılır belirti oluyor. Ama göğüslerde hassaslık falan biraz ilerlerde oluyor yenilerde pek olmaz
Alinmavi Muwahhide ben de senin belirtilerini beklerken yanma batma olmistu ve anlamamistim gaz sıkısması gibi kramp da olmustu idrar yolum iltihaplandi sanmistim hatta. Kokuya karsi hassasiyet bir de en erken belirtilerden. Ben de goguslerimi izlerdim bi degisiklik koyulasma var mi diye ama gercekten de sonradan olan bir sey
Muwahhide Göğüslerim aşırı şişkin ve dokunamıyorum , ucu da koyulaştı , birde süt damarı mı diyorlar ona belirginleştiler sanki , bunların haricinde yumurtalıklarımda hafif kramp gibi ağrı oluyor az önce de oldu son olarak lekelenme oldu onu da yeni gördüm 😊
Oktay Muwahhide bu belirtiler hamileliğin ilerleyen zamanlarında oluyor , tabi kişiden kişiye değişedebilir en dogru olan eczaneden bir gebelik testi alıp öncelikle kontrol etmek
Ebru4178 Muwahhide canım umarım hamilesindir ama bu belirtiler psikolojik gibi geldi bana göğüsteki damarlar ve koyulaşma biraz daha ilerleyince oluyor
Zu_esk Muwahhide göğüs şişmesi koyulaşması 20. Haftadan sonra belirginleşiyor bence test yaptırın böyle tahminlerle olmaz bu iş Allah gönlünüze göre verir inşallah
Kubraekn Sık idrara çıkma ve normalden fazla uyku hali olmuştu bnde, adet günümde test yspmıştım pozitifti🙏
Muwahhide İnşaallah psikolojik değildir olumsuz düşünmüyorum sağlıkla ve hayırla gelsin , teşekkürler cevaplar için 😊
NazmiAyeifi Muwahhide göğüs uçların için çok erken ben doğuracam neredeyse benimki koyu sen yarın bi çubuk test al yap en güzeli sonra da kan verirsin yada sabah direk kan vermeye git
Muwahhide Evet yazmaya unuttuklarımdan sık idrara cıkıyorum ve idrarın üzerinde bıseyler var blmyorum ne oldğunu sabırla beklicem adet günümün geçmesini 😊
burcuali38 Muwahhide ben test yaptığımda 3-4 gün falan vardı adetime ama ikinci çizgi çok net çıkmıştı sabredemiyorsan test al yap adetine birkaç gün kalmış silikte olsa çıkar varsa inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin ❤
Turkan Muwahhide merhaba canim benim adet gunume 5gun kala midem.falan bulandi hic beklemiyordum gorumcem bi test al bakalim dedi yaptdim biri koyu bir de nefdeyse dikkatle bakdinda gozukuypdi o dedi hamilesin inanmadim sonra kan tahlilinde cikdi
gizemgnll Muwahhide bu kadar belirti varsa testte çıkar gebelik se eger , erken gebelik testleri var bi yap bakalım canımmerak ettim bende 😂 hakkında hayırlısı olsun
Muwahhide NazmiAyeifi Kanda cıkmayabilir demişti daha önce sordğumda o yüzden günümün geçmesini beklicem , söykediklernizde haklı olablirsiniz ama belirtiler kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir .
Muwahhide Sema41 evet bunu da görüyorum dediğim gibi şüpheleniyorum , sizinde yaşadığınız belirtileri meram etmiştim teşekkür ederim canım 😊
Dila0123 Muwahhide Adetime 5 gün vardı kan testiyle öğrendim inşallah sizinde vardır stresle bekleyeceğinize yarın kan testi yaptırın bence ☺
ZeynepBilgen48 Muwahhide ben adet günüm geçmeden bakmistim pozitif cikmisti hic bi belirti hissetmemistimde sadece cok istedim test yapmayi ve cok sukur sonuc pozitif insaAllah seninde istedigin gibi bebisin vardir 😍😍😍
Ebru4178 Herkesin farklı olabiliyor arkadaşlar bence daha fazla ümitlendirmeyelim en sağlıklısı bta hgc ve adet gününün geçmesi umaraım hamilesindir dua edicem canım 💗🙏
Muwahhide Turkan Siz yazdıkça aklıma geliyor ama şuan bile bulantı hissediyorum . İdrar testine pek güvenmiyorum ama belki dayanamayıp yaptırabilirim 😊
Sema41 Muwahhide rica ederim canim.. test al yap hemen gunun gecerse benim 2 gun gecmeyle şakk diye cikmisti 😊😀
Esra070326 Muwahhide çarpıntı ve alaturka tuvalete otururken zorlanma oldu bende ekstra olarak. Onun dışındaki her şey adet belirtisiydi. Hatta o kadar aynıydı ki ped depolamıştım epey yoğun olacak diye. Çünkü çok ağrı vardı.
Esra070326 Muwahhide erken gebelik testi yap ve bize de haber ver.istiyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah 🙇♀️
ozdenarda Muwahhide erken gebelik testi al canm bende adetime iki gun varken erken gebelik testiyle ogrendim onlar adete bes gun kalaya kadr çıkıyor normal alma çıkmaz
Muwahhide Dila0123 daha önce denedim kan testini cok ümitlenmiştim cıkmamıstı olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu sefer kararlıyım beklicem günüm gecerse ertesi gün yapıcam inşaallah testi 😊