Izm123 Kızlar 28 haftalıgiz şimdiden başı aşağıda dönmüş dedi doktor. Daha erken değilmi ya bu kadar çabuk mu döner. Veya tekrar değişir acaba pozisyonu?
Mlkysf Izm123 25.haftada gittiğimde benimde baş geliş pozisyonda dedi doktor 29 da gittim bu sefer dönmüş baş yukaridaydı😀
Sevk123 Izm123 benimde 30 haftalıkken baş aşağıda dendi 39 haftadayım geri baş yukarı cıkmıs dönmesini bekliyoruz😀
Seyma_nur1 Izm123 28 haftalıkta baş aşağı dönmemiş olan bebeğim için sezeryan olabilir demişti doktor çok şükür döndü kızım🥳 bence senin bebişinin baş aşağı olması çok normal
ilaydaelcinn_1 Izm123 Çok normal, benimde 20′li haftalarda baş aşağıdaydı. 35′te ters döndü. 37′de yine baş aşağı dönmüştü 🙊
yektanem25 Izm123 benimde o haftalarda başı aşağıda hatta çok baskı vs de yapıyor sorun teşkil etmiyor dedi dokturumuz normal yani
btlbsr Izm123 bence çok aldırış etmeyin. Daha çok döner benimde baş gelişti sonra makat oldu sonra tekrar baş ve makat 🙈 artık sormuyorum bile sürekli dönüyor 😂
zehraaaktas Izm123 benim hep aşağıdaydı 36 olduk hala aşağıda problem yok merak etme başının aşağıda olması doğum kanalına girdiğini göstermez 😊