arkadaşlar 37 haftaligim ve 10 gündür öksürük ile cebellesiyorum. Her oksurdugumde tabiki idrar kaçıyor . Tikaniyorum konuşamiyorum ne yapicam bilmiyorum hiç.
Ihlamur pastil vicks vs hep yaptım da daha aklıma.bisi gelmedi
Yardım edebilecek var mi

@Reyidil hamileliğimin ilk başında bendede alerjik gibi sürekli ve geçmeyen öksürük vardı siyah turpu 2’ye kesip içini oydum kabak oyar gibi ve alt kısmını bıçakla deliyorsunuz ki içine koyduğunuz bal alta sızsın diye kahve fincanının üstüne koyun sabaha kadar turpun suyu ve bal süzülüyor uyanır uyanmaz içiyordum çok iyi gelmişti bana,denemeye değer.Turp varmıdır onu bilmiyorum ama ben kışın yapmıştım🙃

Reyidil bal limon karabiber karıstır ye az bısey ustune ılık su ıc ertesi gune bıseyın kalmaz

Babydoganay

Babydoganay ya denerim bulmaya çalışırım. Korkum haftaya ctesi doğum var bu kadar şiddetli oksurukte dikislerim ne olur acaba :(

Reyidil tıkamaz kuzum bende yapıyorum 1 hafta once dogum yaptım hastaneden geldıgımden beri oksurugum vardı oksurdukce dıkıslerım acıyordu dun aksam yaptım suan Allaha sukur hıc bısey kalmadı