Kızlar 12+3teyiz ve net şekilde cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz oluyo 😊 Ama ultrason fotoğrafını yükleyebilecek miyim bilmiyorum 😅
https://imgyukle.com/i/VqysdY
12. Hafta Cinsiyet Öğrendik 😊
Çok belli erkek olduğu 🥰 Allah kucağına almayı nasip etsin bende pazartesi öğrenirim inşla
damlayldzz Evet ben giderken çok erken mümkün değil öğrenemem diyodum 12. Haftada ama oğlum biraz edepsiz çok net belli etti 😅😅💙
asena0609 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 18 hafta oldum hala göstermedi bacağını kapatıyor sinir ediyor beni 😄😄
Allahım hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin aslında cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor bende çok merak ediyorum inşla kendini saklamaz bizden
Irem88- Çok teşekkür ederim bizde çok şaşırdık 😊
Buketyusra Yerinde durmuyordu doktor zor fotoğraf çekti çok haraketli dedi sizinkide gösterimi rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊🙏🏽
asena0609 Bende şu an 13+6 dayım ama 12+ 4 ken ikili taramada belli degildi bende şimdi erken olur diye gitmiyorum tekrar
damlayldzz Bizim bütün sülale erkek tek kız benim o yüzden benden kız beklediler ama oğlum 12. Haftada boşuna beklemeyin diye yapıştırdı cevabı 😅
Sura_9758 benimki de ikili testte hareketliymis doktorum bebişin kıpır kıpır dedi
Sura_9758 Benimki çok haraketliydi doktor gördü o yüzden yani erkekse net belli oluyomuş zaten ama kızlarda net bi cevap veremiyorlarmış çoğu zaman
Sura_9758 Bizimkide aynısını dedi umarım uslanır korkuttu beni biraz 😊🙏🏽
asena0609 evet canım çok belli erkek olduğu her şey ortada sağlıkla gelsin keşke bende bu kadar net görseydim banada 12+ 2 de erkek dendi ama pipiyi görmediğim için acaba mı diyorum 🙈
girl_boy_annesi Çok teşekkür ederim rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebek isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🙏🏽. Bizim edepsiz direkt gösterdiği için biz emin olduk inşallah sizde öğrenirsiniz en kısa zamanda insan ister istemez merakta kalıyo 😊😊
asena0609 Amin canım sağlıkla gelsinler inşallah birdahaki gitmeme bizim oğlanda sergiler kendini 😂😂
asena0609 keşke benimkinin cinsiyeti de hemen belli olsa
Sura_9758
Bebiş kendini saklıyorsa kız derler genelde ama 💗
Saklıyor diye bir şey yok erken dedi doktor cinsiyet tahmini için 12+4 tu iste o zaman