• Gebelik
  • 12. Hafta Cinsiyet Öğrendik 😊

Allahım hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin aslında cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor bende çok merak ediyorum inşla kendini saklamaz bizden

Buketyusra Yerinde durmuyordu doktor zor fotoğraf çekti çok haraketli dedi sizinkide gösterimi rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊🙏🏽

damlayldzz Bizim bütün sülale erkek tek kız benim o yüzden benden kız beklediler ama oğlum 12. Haftada boşuna beklemeyin diye yapıştırdı cevabı 😅

Sura_9758 Benimki çok haraketliydi doktor gördü o yüzden yani erkekse net belli oluyomuş zaten ama kızlarda net bi cevap veremiyorlarmış çoğu zaman

Sura_9758 Bizimkide aynısını dedi umarım uslanır korkuttu beni biraz 😊🙏🏽

asena0609 evet canım çok belli erkek olduğu her şey ortada sağlıkla gelsin keşke bende bu kadar net görseydim banada 12+ 2 de erkek dendi ama pipiyi görmediğim için acaba mı diyorum 🙈

girl_boy_annesi Çok teşekkür ederim rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebek isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🙏🏽. Bizim edepsiz direkt gösterdiği için biz emin olduk inşallah sizde öğrenirsiniz en kısa zamanda insan ister istemez merakta kalıyo 😊😊

Saklıyor diye bir şey yok erken dedi doktor cinsiyet tahmini için 12+4 tu iste o zaman

asena0609 ay maşallah resmen al sana cinsiyet der gibi göstermiş ilk defa bu kadar erken hafta bu kadar net görüyorum sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻🥰🥰