asena0609 Kızlar 12+3teyiz ve net şekilde cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz oluyo 😊 Ama ultrason fotoğrafını yükleyebilecek miyim bilmiyorum 😅 https://imgyukle.com/i/VqysdY
Sura_9758 asena0609 Bende şu an 13+6 dayım ama 12+ 4 ken ikili taramada belli degildi bende şimdi erken olur diye gitmiyorum tekrar
girl_boy_annesi asena0609 evet canım çok belli erkek olduğu her şey ortada sağlıkla gelsin keşke bende bu kadar net görseydim banada 12+ 2 de erkek dendi ama pipiyi görmediğim için acaba mı diyorum 🙈
damlayldzz Çok belli erkek olduğu 🥰 Allah kucağına almayı nasip etsin bende pazartesi öğrenirim inşla
asena0609 damlayldzz Evet ben giderken çok erken mümkün değil öğrenemem diyodum 12. Haftada ama oğlum biraz edepsiz çok net belli etti 😅😅💙
Buketyusra asena0609 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 18 hafta oldum hala göstermedi bacağını kapatıyor sinir ediyor beni 😄😄
sgok asena0609 ahahah benimki de biraz edepsiz… hatta o kadar edepsiz ki yüzünü göstermeden bacak arasını göstermişti ahahah https://share.icloud.com/photos/0f8uvJbg9spmHsJ7xKZA_883g
asena0609 Buketyusra Yerinde durmuyordu doktor zor fotoğraf çekti çok haraketli dedi sizinkide gösterimi rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊🙏🏽
damlayldzz Allahım hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin aslında cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor bende çok merak ediyorum inşla kendini saklamaz bizden
asena0609 damlayldzz Bizim bütün sülale erkek tek kız benim o yüzden benden kız beklediler ama oğlum 12. Haftada boşuna beklemeyin diye yapıştırdı cevabı 😅
asena0609 Sura_9758 Benimki çok haraketliydi doktor gördü o yüzden yani erkekse net belli oluyomuş zaten ama kızlarda net bi cevap veremiyorlarmış çoğu zaman
asena0609 girl_boy_annesi Çok teşekkür ederim rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebek isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🙏🏽. Bizim edepsiz direkt gösterdiği için biz emin olduk inşallah sizde öğrenirsiniz en kısa zamanda insan ister istemez merakta kalıyo 😊😊
girl_boy_annesi asena0609 Amin canım sağlıkla gelsinler inşallah birdahaki gitmeme bizim oğlanda sergiler kendini 😂😂
nilsmomy asena0609 ay maşallah resmen al sana cinsiyet der gibi göstermiş ilk defa bu kadar erken hafta bu kadar net görüyorum sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻🥰🥰
asena0609 nilsmomy Çok teşekkür ederim bizde çok şaşırdık güldük duruşunda tam sizin dediğiniz gibi olmuş al sana cinsiyet demiş 😅😅