Zeli_19 Hanımlar alerjik astımım var haliyle hapımı kullanamıyorum. Şu dönemde burun akıntısı, tıkanıklık, kaşıntı, hapşırma delircem nolcak böylee 😵💫Yaşayanlar vardır mutlaka neler iyi gelir acaba 🫤(10+2)
Uneremine Zeli_19 benimde tüy toz ve bitki alerjim var su surecte 12.haftama kadar dişimi sıktım doktorum allerset hap yazdi en zararsiz olaniymis. Bi danışın 🌸
Alparslaninannesii Zeli_19 benimde alerjim var aynilarini yaşıyorum ama hamilelikten 1 ay önce başladı gidemedim doktora hamile olduktan sonra da gitmedim dişimi sıkıyorum suan 15 haftalik hamileyim
_Arslan_ Zeli_19 bndede var alerji nefes darlığı burun tıkanıklığı bende ilacımı kullanamiorm ama doktorlar bana hava ve sprey verdi bide deniz suyu kullaniorm bunlar cigerde kaliomus bebeğe gitmiomus
Gmzbiri Zeli_19 geçmiş olsun öncelikle. Ben de bahar alerjisini çok zor geçirmiştim ilaç kullanamadım. Tıkanıklık için doktor tuzlu suyla gargara ve tuzlu suyu burna çekip sümkürme önermişti. Bir nebze rahatlatıyordu.
Zeli_19 Uneremine çok teşekkür ederim ilk 3 ay evet kesinlikle kullanılmıyor peki sonrasında zarar vermez mi acaba 🫤🫠
Zeli_19 Alparslaninannesii ay Allah yardımcımız olsun ya bir de ilerleyen zamanlarda nolcaz bakalım 🫣
Uneremine Zeli_19 sonrasında doktorum kullanabilirsin dedi bana. Yine de tedirgin oluyorum mümkün olduğunca icmemeye çalışıyorum 🤷♀️
Zeli_19 Alparslaninannesii ben de yıllardır çekiyorum hap kullandığım sürece rahattım şimdi perişanım gece hapşırma ve kaşıntı ile uyanıp duruyorum 😞
Efsane98 bende alergik bi hamilelik geciriyorum toza karsi alergiyam var ama hic bir sey kullanmiyorum
Burcubrc08 Alerjik rinitim var benim de çok perişanım gerçekten. Hamilelik öncesinde ilaç kullanıyordum ilk üç ay kesinlikle önermediler. Burun yıkama solisyonları var sinüs rinse gibi onlar faydalı olabilir. Üç ayım bitti tekrar doktora danışacağım ilaç için.
Zeli_19 Burcubrc08 C grubu mu ne ilaç kullanılabilirmiş bana öyle demişti doktorun biri ama olabildiğince kullanmamak daha mantıklı geliyor size de geçmiş olsun 😔
Zeli_19 Gmzbiri çok teşekkür ederim aklımda bulunsun ilk tıkandığında deniyeceğim çoğunlukla hep akıyor ama her yerimde peçeteyle geziyorum 🤦🏼♀️😅
_edakrsu22 Bende alerjik biriyim doğuştan beri her gün olmasada alerjim tuttuğu zaman ilaç kullanıyorum göğüs doktorum yazmıştı hamilelikte hamile kalmadan önce başka bir kullanıyordum hamile olduğum için hamilelikte kulanabilcgm ilaç yazdı doktorumda kulanabilrisin dedi eczaneden alabilirsin ilaç ismini yada fotoğrafini doktoruna at sor içebilrsin derse kullanabilirsin gönül rahatlığıyla
Zeli_19 _edakrsu22 çok teşekkür ederim canım 3 ay dolunca duruma göre hareket edeceğim kullanmama taraftarıyım ama çok berbat olursam çare yok gibi duruyor 🫤
_Arslan_ Zeli_19 valla hap gibi çok ii deil ama yinede rahatlatıo kortizon varmış içinde rahatlatiomus bı göğüs hastaliklarina gidin isterseniz