Kızlar normal doğum yapıcak olanlar, doktorunuzla hiç konuştunuzmu lavman yapılmasını? Yapıcaklar mı? Benim doktorum yapmıcam dedi. Amerikada yaşıyorum ben. 38+0 oldum. Doktorum Genel olarak Tavsiye edilmiyo bende tavsiye etmiyorum dedi. Bende ben rahat ıkınamam ama dedim. Doğumda büyük tuvaletini yapma oranı çok fazla değil dedi yapsan bile bu bizim için sorun yada ayıplanıcak bişey değil dedi. Herşeyin doğal akışında olması en güzeli dedi. Ayrıca kasılmalar sırasında zaten büyük tuvalete çıkıyosun genelde dedi o yüzden doğumda tuvaletini yapma durumunu dert etme dedi.. çok şükür hiç kabızlık vs yaşamadm çok sık çıkıyorum hatta tuvalete ama yinede içim çok rahat değil çok utanırım öyle bişey olursa. sizin doktorunuz yapıcakmı görüştünüz mü bu konuyu hiç? Yada hazırlıksız yakalanan doğumda başına öyle bişey gelen oldu mu?
    tomurcukannesi benim ilk dogumumda yapılmıştı doguma alinmadan once lavman uyguladilar dogumdada öyle bsy yasamadim lavman yapıldığı için yapılmasaydı büyük tuvaletimi yapardm heralde sancı vurdukca sanki buyuk tuvaletin varms gbi oluyor çünkü
      tomurcukannesi bana ilk dogumumda yapılmışdı bundada yapılması I istiyorum bi kaza olmasın diye kendimi kotu hissetmek istemiyorum başka ulkelerde herşeyde dogal bakıuorlar oda var tabii ama ne bilim kaza olsun istemem
        tomurcukannesi bana yapildi dogum oncesi. Inanin cok rahatlatti. Zaten hic zor bi islem degil aci sizi hissedilmiyor. Sonrasinda rahatca ikinabildim bende biraz cekingrn bi insanim hatta lavman sonrasi rahatca sancimi cekip ikinabildim. Iyi ki de yaptirmisim diyorum cunku dikislerim o bolgeye cok yakin ve dogum sonrasi buyuk tuvalet ihtiyaci hissetmemem cok iyi oldu yoksa dikislere zarar verebilirdim.
          Cismmpoyraz48 bende işte ondan endişe ediyorum istemsizce tuvaletimi yaparım diye normal ıkınamamaktan korkuyorum🤦🏻‍♀️
          Cekun bende istemiyorum ya ama yapmıyo acaba kendimce bağırsakları rahatlatıcak bişeylermş yiyip içsem doğumdan önce tuvalete çıksam
          Bahar54 bide dikişler var dimi😩 ben bi pazarlık yapıyım doktorumla yaaa doğumu geç dikişlere bişey olmasın diye tuvaletimi yapamazsam mahvolurum
            tomurcukannesi evet en onemlisi dogum sonu zaten. Doktorum kabiz olmamam icin ishal yapici ilac vermisti. Sirf dikisler icin. 😑😕 siz bi gorusun doktorunuzla talep edin lavmani👍 inanin buyuk rahatlik.