Pinarpek uyanancirkiin uyanancirkiin nasıl oldu doğumunuz kaçıncı haftada nasıl doğurdunuz anlatın lütfen 🙏 hayırlı olsun buarada
uyanancirkiin Pinarpek profilime girip başlattıpım tartışmalarda yazdım doğum hilayemi ordan bakabilirdiniz ❤️❤️
Linasu21 uyanancirkiin 07.09.2002 ben 09.09.1992 eşim 18.04.2022 sat Cınsıyet ıcın baksbılırmısınız cok tesekur ederim
Yasemiinny Egemenau Bende dün sabah doğum yaptım. İkinci doğumum: aynı sizin gibi ne yaşayacağımı bildiğim için korkuyordum. Sancı çekmeden 5 cm açılmam olmuş ama bebeğim o gün karnımda çok kasılmıştı. 6 cm de hastaneye yattım ondan sonra sancılarım düzene girdi. Gece 1 de yattım sabah 5 de doğurdum. İlk doğumumda kesi vardı bunda kesisiz dikişsiz doğum yaptım. Doğum anı zorladı beni ama çok şükğr bitti . Darısı size 😊
uyanancirkiin Linasu21 valla ben bu hesaplamayı öğrendikten sonra planlı gebe kaldım tuttu 😅 bi kızım vardı oğlum oldu 😅😅 tabi rabbim ne derse o ama tuttu 😅😅 bide yüzük falı var onda hiç yanılanı görmedim 😅😅😅 https://womencalc.com/tr/child-gender-by-blood-renewal/ bakın bu linkten otomatik hesapta yapılıyor 😅
Linasu21 uyanancirkiin sizi rahatsız ediyorum ama görümcem erkek bebek ıstıyor kzıı var bıde oglu olsun istiyor rıca etsem bakarmısınız Ahmet’in 23 08 1995 01 06 1997 gorumcemın Tesekur ederim
uyanancirkiin Linasu21 yüzüğü bi ipe vs geçiriyorsunuz avuç içine koyup kaldırıyorsunuz daire şeklinde dönerse kız, ileri geri gidip gelirse erkek. Bu şekil kaç çocuk olacağını ve cinsiyetlerini görüyorsunuz 😅 çok kişide denedim hiç yanlış çıkmadı en neti bu 😅😅
uyanancirkiin Linasu21 en son görümcenizin kanı yenilenmiş. 2023 ahmetin doğum gününden sonra hamile kalırsa oğlan çıkıyor
uyanancirkiin Linasu21 2024 kendi doğum günü gelmeden o aradaki 10 ayda hamile kalmalı. Kendi doğum günü gelince kıza dönüyor 😅
uyanancirkiin Linasu21 şimdiden değill 😅 2023 eşinin doğum gününe kadar kız. Doğum gününden sonra erkek bidaha 2024 görümcenin doğum güne kadar 😅 yani 2023 eşinin doğum günü- 2024 kendi doğum gününe kadar o arada olan 10 ayda yapmalı 😅😅😅
Linasu21 uyanancirkiin ya ınsllah onunda gönlünden gecen nasıp olur bızde saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımız cok sagolun ❤️❤️
uyanancirkiin Linasu21 amin inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin ❤️❤️ Sizede hayırlı doğumlar şimdiden en kolayından inşallah ben doğurdum 😅😅❤️❤️❤️