26 haftalık hamileyim 1 hafta 10 gundur kalcamin sağ tarafinda bir ağrım vardı ama dayanilamayacak bir ağrı değildi bide memlekette izindeyim suanda herkes normal kız bebekte olur böyle şeyler deyince hic başka bir doktora gitme yada doktorumu arayıp sorma gereksinimi duymadim. Ama bugun artik ağrı dayanılmaz olmaya başladı evin içinde adım dahi atamıyorum agridan boyle bir ağrı hic yaşadınız mı herhangi bir kanamam lekelenmem veya bebek hareketlerinin takibinde herhangi bir aksaklık yok yasadiysaniz nasil çözüm buldunuz kızlar? Size iyi gelen ne oldu ?
Kalça ağrısı
Hulus ben 29 haftalik hamileyim ve benimde son bir haftadir inanilmaz derecede kalcam agriyor. Ama kalca kemigim sanki, bilmiyorum nasil tarif edebilecegimi de. Oturunca olmuyor, ayakta durunca da, yuruyunce de olmuyor. Bana da tam tersi erkek bebeklerde olurmus diye dediler ama benimkinin cinsiyeti kiz. Kalcamiz genisledigi icin, bebek biraz daha asagi indigi icin dedi cevrem bana.
Dayanilmaz olduysa agrisi kesinlikle doktora git, bekleme.
Hulus bende aynı sıkıntıyı yaşadım ve bir aydır magnezyum kullanıyorum ilk kullandıktan sonra zamanla hafiflemeye başladı bir aydan sonra yok denecek kadar azaldı …magnezyum kullanmanızı tavsiye ederim.
Hulus Merhaba,22 haftalık hamileyim benimde sağ kalçam ve hafif belimde ağrı vardı. Doktoruma yazdım tam idrar testi istedi.testi yaptırdım hafif idrar yolları enfeksiyonu cıktı.tek kullanımlık ilaç verdi. eger cok agrınız olursa doktorunuza bir danısın derim.şuan belim ağrıyor ara ara kalçamda da ağrı oluyor ama eskisi gibi değil.daha iyiyim.
Hulus 20. Haftadan itibaren