Kızlar post açmıştım diş ağrısıyla ilgili doktora göründüm dolgu yaptırman gerekiyor dedi. Bende annemlerin kaldığı ilin Facebook grubu var oraya yazdım hangi doktoru önerirsiniz diye. Biri bundan farklı amalgam dolgu yaptırmayın baş ağrısı falan yaptı çıkarttım tekrar dedi. Sorum şu daha önce dolgu yaptıran varsa hangi çeşidi daha iyi ben ilk kez yapıyorum bir bilgim de yok. Burda ağız ve diş sağlığı merkezi var bide tıp fakültelerinde de yaptırılıyormuş neresi daha düzgün ve güvenli olabilir sizce, siz nereyi önerirsiniz bilgisi olan yaptıran arkadaşlar. Özele yaptıramam biraz maliyetli oluyor 😣 Hamile değilim bu arada.

Pembebulutt ben porselen dolgu yaptırdım yıllar önce en son ilk okuldaydım sanırım bak yıllar olmuş şuan 27 yaşındayım hala kullanıyorum baş ağırısı gibi durumla karşılaşmadım

Elifderin34 bir bilgim yok amalgam deyince nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum kardeşim yaptırdı onunki düştü hangisini yaptımıştı bilmiyorum 😬 siyah renkli amalgam demiş 😬nerde yaptımıştın bu arada

Pembebulutt ben bulunduğum il de özel klinikte yaptırdım doktorum hala duruyor burada yıllardır :) amalgan dolgu civa rengi gibi olan gri parlak dolgu eğer iyi yaparlarsa düşmez

Pembebulutt seçebilirsiniz özelse eğer devleti bilmiyorum:) siz sorun canım dolgu çeşitlerini porselen diğerlerine göre fiyatı farklı olabilir ama porselen varsa en güzeli o diş gibi duruyor diğerleri renkli hoş durmuyor ağızda :)

Elifderin34 özel biraz maliyetli o yüzden zor oraya gitmem ama dediğim yerlerde de iyi doktor öneren olmuş dolgu çeşidi kafamı karıştırdı sadece 😬

Başka yardımcı olacak yok mu ilk kez yaptırıyorum bir bilgim yok 😔