Hayatannesi MuratZeynepDiner benim 12. Haftaya bugun girdim cinseyet ogrenmem bu haftada mumkunmu acaba??🤔
MuratZeynepDiner Hayatannesi ben ikili testi bezmi alemde yaptrdm banu kılıçoğlu die profdu kesin erkek dedi çok şaşırdm hemen söylemesine işinin ehli bir profdu 15 haftada kendi drum kesin erkek dedi
Hayatannesi MuratZeynepDiner merhaba canim ben irak'liyim ve 2li test nedir bilmiyorum doktorumdan ne icin test isteyebilirim
MuratZeynepDiner Hayatannesi tatlım 2li test 12 ile 14 hafta arası yapılıyor 2li test yaptrmak istiyorum de yaptırır basit bir işlem ultrasonda ense ölçümü yapıp kan alıyorlar basit bir işlem
gulanne duardc bana 12de erkek demişlerdi 16 da kız dediler şimdi 20 yine kız dediler. İyiki hemen alışveriş yapmamışım
Dilaranit5806 gulanne ciddimii banada erkek dediler ama 2 doktor erkek dedi 16.haftamda kontrole gidicem bakalim degismemistir umarim🙈
Meryemak MuratZeynepDiner bende haftaya ikili teste giriceminiaşlah bende öğrenebilirim tam 12. Haftam olmuş olacak. 😊🤰🏼 Devlet hastanesine gidiyorum acaba söyleme gibi bi durum olur mu siz özele mi gidiyorsunuz
MuratZeynepDiner Meryemak ben medipol megaya gidyorum ama ikili testmi bezmialemde yaptım ben sormadan banu hanım söyledi şok oldm beklemıyordum öğrenmeyi olabilir de demedi kesin dedi imkanınız varsa gidin derim banu hanım işinin ehli bu nedenle ben ikili test için orayaı tercih etmiştim
Busrabusra BegmkbraKansiz evet canim ozel.ben cinsiyetini sordum.doktor bu ayda ikiside birbirine cok benzer heveslenme bence dedi sonra bakalim bi dedi ve bak erkek dedi😂😂
BegmkbraKansiz 12+3 bende gittim ama doktora tahmin istedim dedi ki ayakları yeni tomurcuklanıyor nasıl söyliyim kızım olsun çok istiyorum çevren hep erkek olucak dyor 😍😍😍
MuratZeynepDiner BraAkkavak ultrasona girmeden önce vişne suyu iç ve çikolata ye cok hareketleniyorlar bana doktorum söylemişti yaptm 14 haftada kesinleşti
Minee Bende 12+3 de gitmistim doktorun erkek ama çok hareketli kızda olabilir dedi sonra 13+3 de gittik yine erkek ama 15-16 yı bekleyelim dedi inşallah değişmez eşim çoktan oğlum diye sevmeye başladı ismini bile hazırladık 😍
BegmkbraKansiz Busrabusra anladım devlet hastanesi anlamıyor o zaman bana söylemedi bilakis alay etti benimle