Hayatannesi MuratZeynepDiner benim 12. Haftaya bugun girdim cinseyet ogrenmem bu haftada mumkunmu acaba??🤔
MuratZeynepDiner duardc çok teşekkür ederim oğlum olacak Allahın izniyle ben ikili test sırasında öğrendim☺
duardc MuratZeynepDiner kizlar sanirsam bu haftalarda giden herkez erkek bebek sahibi olacak cunku cogunluk oyle gozukuyor Allah hepimizin yavrusunu anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla ins 💞 sonucun nasil cikti peki iyimi ?
Meryemak MuratZeynepDiner bende haftaya ikili teste giriceminiaşlah bende öğrenebilirim tam 12. Haftam olmuş olacak. 😊🤰🏼 Devlet hastanesine gidiyorum acaba söyleme gibi bi durum olur mu siz özele mi gidiyorsunuz
MuratZeynepDiner duardc evet çoğunlukla erkek bebek beklıyor anne adayları çok şükür canm iyi çıktı sonucum 2li test sonucum iyi çıkınca dokturum 3lü teste gerek görmedi
TugbaYildirimYasar Aysegulflz gec olsun güc olmasın dimi😃 rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah
Hayatannesi MuratZeynepDiner merhaba canim ben irak'liyim ve 2li test nedir bilmiyorum doktorumdan ne icin test isteyebilirim