tugba-polat incitanesi_ yok hayır ilk dogumum normal eğer bir engel çıkmazsa bununda normal düşünüyorum
Pijamaskeliler Denizyildizi1 çizgi var bence hamilesin geri çekilme ile biz eşimle çok dikkat ederdik yıllarca bisi olmadı cnki asiri dikkat ettik yöntem değilmiş icine kaçırabiliyormus bazı eşler senin de öyle olmuş anlaşılan 🤣
Denizyildizi1 Pijamaskeliler İkinci testimde daha belirgin kırmızı net belli oluyor acilden kan verdim 0.100 çıktı tekrar vermeme gerek var mı acaba
Canancndn Pijamaskeliler yöntem değil çünkü diğer sıvının içinde de sprem oluyomuş. Sadece o aşama da gelen bişey değilmiş
Denizyildizi1 incircekirdegi93 Sezeryan oldum emzirdiğim için hap ve spiral iğne önermedi doktorum geri çekilme yapıyorduk tam korumadığını öğrendim
Meresss Denizyildizi1 bence yok rahat bıark kendini adetinde gelir zaten canım kuruma çizgisine benzetmiştim 2 yıl denediğim için anladım kan testinlede onaylandı zaten ama sen bilirsin
Degisken89 Denizyildizi1 test pozitif olsada biliyorsunuz önemli olan kandır.0.100 olduğuna göre yok bebek.Çok zor olurdu.
Annehayalim Sonuca senin için sevindim ya daha yeni doğum yapmışsın Allah olmayana ve isteyen hakkıyla yapacaklara versin 💕