Minikbebegim1999 Kizlar hamilelikte maydonozun adı çıkmış sakin yemeyin diyolar nedenini bilmiyorum interneten baktm hiç kotu bisey yazmıyor maydonoz yiyebilirmiyiz?
Verasmommm Minikbebegim1999 ben öncesinde çok yiyordum ancak son yediklerimde ağzımda kötü bir tat bıraktığını ve midemi de rahatsız ettiğini fark ettiğimden yemiyorum öncesinde ben de çerez gibi yerdim ancak çok canım isterse 1-2 dal ancak yiyorum
Suleercan45 Minikbebegim1999 Maydanoz rahim kaslarinin kasilip gevşemesine sebep oluyor hatta adet söktürücü niyetine kullaniliyor benim doktorum yeme demişti riskim yoktu
Gfs Minikbebegim1999 maydonozun söktürücü özelliği olduğu için düşüğe sebep oluyo diye biliyorum özellikle ilk 3 ayda çok fazla tüketilmesi önerilmiyo.
Minikbebegim1999 Minik_prenses yani bende kisir yapicam onsuz tadi olmuyor yani cokta katmiyorm ama oyle bi soylenti var
Minikbebegim1999 Suleercan45 idrar söktürücü olan etkisini biliyorm ama rahim kaslarina birsey yapmiyormuş kaynatip içilmesi sakincaliymiş ama yemesi farkli yemeye katicaktim yani
Minikbebegim1999 Gfs evt interneten baktim bir tane doktor kaynatinca etkisi farkli oluyor yiyince farkli diyor bir kac dal yiyebilirsiniz diyor yani
Yesim Minikbebegim1999 kuzum oturup da bağ bağ yicek halin yok ye gitsin ben baştan beri yiyorum 35 haftalığım
A_syma Minikbebegim1999 Mesela salatada kisirda yiyebilirsiniz. Sonucta icine cok az konuyor. Ama demet demet yememelisiniz. Cayi kesinlikle yasak. Dusuge sebep olabiliyor.
egesmommm Minikbebegim1999 ilk sorduğum şeylerden biriydi doktoruma. Maydonozun detoks etkisinden dolayı özellikle hamileliğin ilk aylarında ve düşük riski olanlara önerilmiyor. Çünkü vücudu rahatlatıp arındırıyor ve kanalları açıyor. Bu yüzden de bebeğin düşme riski artıyor. Tabii ki yemeğin içinde olması sorun değil ama sık yenilmesi sorun olur demişti.
Cansuu01 Minikbebegim1999 ben özellikte doktoruma sordum ilk haftalarda yemeyin diyorlar diye. Hayır dedi yiyebilirsin. Bizim istemediğimiz maydonoz detoxları kürler vs oluyor. Onları yapmayın sakıncalı diyoruz dedi.
Yesim619 Minikbebegim1999 banada annem diyordu düşüğe sebep oluyor fazla yeme diye.ne kadar doğru bilmiyorum
Melisakrtl Minikbebegim1999 ben bir torba dolusu yemistim doktoruma soyledigimde ara ver yeme dedi bebek icin zararliymis o gunden sonra az az yemeye basladm ama tadina doyum olmuyo :(