Yaseminf Sevgiiss tetenoz aşısı mi tek o değil bi kac haftada bir çağırıp kan ve idrar testi yapılıyor ona gire ilacin vitaminin yaziliyor hemşire takip ediyor kac kgsin bebegijin gelişiminin doktorun ne dedi vs vs 40 çeşit soru soruyorlar
Moonlight38 Kızlar enfeksiyon için akşamları bir bardak suya bir adet limon sıkın ve yatmadan onu için, limon ödemi ve enfeksiyonu atıyor. Bol su tüketin. Sarımsak ve özellikle dut kurusu tüketin, dut kurusu çok etkili oluyor, geçmiş olsun.
Sevgiiss Yaseminf evet canım aşı oldım 1 ay sonra gel dedi hiç başka bir şey demedi ben gidince diyim aç mı gitmek lazım kan vermek için
Fatma0090 Yaseminf her yerde bu uygulama yok ki kuzum mesela bnm bulundum yerde yok ama abimin eşine yapıyorlar onlar Baska sehir de bizim burda idrar tahlili i bile yapmıyor saglık ocagı sadece kan tahlılı var
Mysaa Fatma0090 hadi ya ay valla başka bilgim yok canım yoksa söylerdim şimdi uydurmasyon bişey demem de dogru değil yani insallah saglıklı sekilde atlatırsın bu süreci
Fatma0090 Lylaars tekrar antibiyotik verir canım bana eğer prc değeri düşmeseydi iğneye başlıcak tı cok sukur 44den 9 a düşmüş ama yine başlar dedi bu haftam kadar 10 gün durup 10cu gun geri başladı sürekli antibiyotik kullandım kullanıyorum da 😑
Fatma0090 Lylaars söylentiler oyle ama yengemin bacısı doğuma kadar kullandı cok şükür bebegi saglıklı kilosu faşnda iyi bana sa günde bir olacak sekilde doğuma kadar kullanıcaz antibiyotik dedi doktorum zararı olmazmı dedim zararı olacak seyi kullandırmam dedi asıl böyle daha zararda olursun dedi 😑
Fatma0090 Ftmgl1207 5gün denedim canım taze sıkıp içtim 5ci günü kontrolum vardı hıcbı ddgişiklilik yoktu ayrıntılıda ki doktor sen ne yaparsan yap senlik değil bebegin idrarıyla alakalı dedi birde sekerim cok yükseldi insüline başlattılar 😞 meyveler hep yasak
Mrv135 Fatma0090 Allah yardımcınız olsun dualarimda size de yer vericem inşallah. Allah vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bol bol dua edin Ayetel Kürsi ve arkasından hazreti yunusun balığın karnında ettiği duayı okuyun sonra da samimi bir şekilde duanızı edin Allah bu şekilde edilen duaları geri çevirmezmiş. Bol bol su içmeye devam edin hem sekerinize de iyi gelir, gebelik şekerini de yaşadığım için biliyorum 22 ünite insülin kullanıyorum ben de hergün.
Fatma0090 Mrv135 cok sagol canım Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲🏻 bana suanlık 8ünite başlandı haftaya tekrar ölcümlerle bakıcaklar bazen yıne aclık yuksek cıkıyor
Mrv135 Fatma0090 Ona yapıcak bir şey yok malesef gebelik şekeri bazen hiçbir şey yapmasanız da yüksek çıkıyor. Ama motivasyon çok önemli ben ne zaman stres yapsam, modum düşük olsa açlık şekerim bile diğer günlerdeki tokluklarimdan daha yüksek çıkıyor. Bol bol dua edin, elinizden geleni yapın ve moralinizi yüksek tutmaya çalışın ki şekeriniz yükselmesin.
SevilSekman Fatma0090 banada suyun biraz az demişti günde 1 tane armut 3 litre su iyi geliyor deneyin artış olu
Fatma0090 SevilSekman teşekkür ederim canım armt bitanenşn faydası oluyorsa bir tane tuketebilşrim normalde sekerden dolayı sadece yeşil elma ve erik yeme iznim var 😑