Merhaba kızlar 19 haftamda suyumun azaldığını öğrendik 21 haftada ayrıntılıda girdim 7cm suyun dedi bol su tüket dedi bebek idrar yaptıkca onu içip geri yapıcak öyle öyle coğalıcak dedi ama maalesef suyum da ne artış var ne de sey suan haftamda göre idare eder dedi 😞 birde bayramın ilk günü sarı akıntım oldu doktorum şehir dısındaydı acile gittim idrar tahlili yapıldı prc mi dir nedir idrar tahlili 44 cıktı oradakiler antibiyotik verdiler normal değerin sorun olmaz dediler 4 gündür kullanıyorum bugun kontrolum vardı doktoruma o günki sonucuma cok yüksek dedi suyunun gelmesine sebep olur dedi zatn bundan 10ay önce erken enfeksiyon yüzünden 23 haftada doğum yapıp ikizlerimi kaybetmiştim bunda da 22+5 iz 😑 neyse ki cok şükür 4 günlük kullandığım antibiyotik 44 den 9 a düşürmüş antibiyotik devam 10 günlük gerekirse doğuma kadar günde bir kullanıcaz dedi hamile kaldım kalalı 10 güne bir başlıyor enfeksiyon demem o ki lütfen sizler de enfeksiyona cok dıkkat edin cok tehlikeli 😑 suyumda da gelince gittimiz yere kadar gidicekmişiz kan sulandırıcı nın faydası olur dedi ama hic artış olmadı havuc suyu falan hepsini denedim sadece şekerim arttırdı 8 ünite de insülin kullanıyorum umarım cektiğime kullandığım ilaclar değer vaktinde sağ sağlim kavuşmak nasip olur 🤲🏻 Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim inşallah 🤲🏻 dua bekler dua ederim sizlere de kızlar Rabbim kimsenin emeklerini boşa cıkartmasın inşallah 🤲🏻 5 aydır yatıyorum serklaj dan dolayı yeterki iyi olsun yatmaya da razıyım neyse cok uzun oldu sizlerde cok dikkat edin her gitmeye idrar tahlili yaptırın.