Kızlar merhaba 31+6 haftalığım ve dün biraz kötü oldum acile gittik covid testi yaptılar. ayrıca nst ye bağladılar bebeğin kalp atışı yüksekti bugün sonucumu öğrendim pozitif çıktı. Ne yapmalıyım bilmiyorum doktorumun özel muayenehaneside pazartesi açılacak korkuyorum… Bu tarz bişey yaşayan var mı?

Benimde eşim pozitif çıktı bende gebeyim doktorumu arayıp sordum bana covit bulasirsa bebege zararı olurmu diye.bebege zarar vermez sakatlik falan yapmaz ama a ve d vitamini içeren besinlerve yeşil yapraklı sebzeleri bol tüketin kolay atlatmanizi sağlar demişti Allah şifa versin inşallah kötü birşey olmaz 😒

yaseminndurmus doktorunuzu arayıp bilgi alın haftanıza göre bir tavsiye verir. 35. Haftamda yaşadık ve şükür geçti. Boğazınızı yumuşak tutun mutlaka, bol meyve sebze ve bol su içmekten başka çare yok :( Ama bebişiniz büyük korkmanıza gerek yok siz kendiniz iyi olmaya bakın takviyeleriniz varsa aksatmayın.

yaseminndurmus merhaba korkmayın inşallah benim de 36+6 da pozitif cıktı 37+3 olduk bol sıvı tüketin benim karantinamın da bitmesine son bir gün sonra doktora gideceğim bebişi görmeye siz de hiç stres yapmayın normal grip olmus gibi davrandım

Ksks07 teşekkür ederim ilaç kullandınız mı peki E nabızdan öğrendim ben tekrar gitmeli miyim

yaseminndurmus hayır ileri haftalarda genelde ilaç vermiyorlar, erken haftalarda kan sulandırıcı verebiliyorlar en sağlıklı bilgiyi doktor veriyor. Covid sonrasıda kandaki enfeksiyon değerlerine bakıp yine yönlendirme yapabiliyorlar. Siz doktorunuzla iletişim halinde olun ve korkmayın öksürük atakları ciddi bi hale gelebiliyor ancak birkaç gün sabredince yumuşamaya başlıyor 🙏🏻Eşimde pozitifti o 1 -2 kere falan öksürerek bitirdi süreci, hiç belirti vermedi ☺️

yaseminndurmus aynı sekilde acile gittim pozitif cıktım ve vucudumda yüksek oranda enfeksiyon cıktı 9binlerde doktor nasıl ölmedin dedi 🤦 bebegiminin kalp atıslarından yüksek taşikardi oluştu hemen yatış verdiler acil sezeryana alınacaktım ama çok şükür sabahın da ikimizinde kalp atısları düzeldi suan 4 gecem hastanede yatıyorum antibiyotik tedavisi görüyorum

Ftmbtu geçmiş olsun Rabbim bebeğinizisağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin…