Arkadaslar upraşmaktn yoruldm çatlatma iğnesi iyle hamile kalma yolunu denemek istyrm süreç nasıl işliyo bilgilendirirmsnz

Sizin isteğinizden ziyade doktorunuz gerekli görüyor mu o önemli şahsen süreç şu şekilde önce adetin 3. Günü falan bir muayene çağırıyor doktor ondan sonra bir hap veriyor yumurta geliştirici onu kullandıktan sonra verdiği tarihte doktora gidiyosun yumurtalarına bakıyor kalitesine boyuna vs sana çatlatma iğnesi veriyor gününü saatini söylüyor o gün o saatte vurulman lazım ondan sonra ki 24 saat geçtikten sonra 2 gün üst üste ilişki istiyor o 2 gün şart ondan sonra ne zaman isterseniz giriyorsunuz sonrası da Allah’a kalmış bişey kendine dikkat etmen işte belini sıkı tutman çorap giymen vs gerekiyor yani öyle giyin derler

Merhaba
    Ben adetimin ilk 5 gunu femara kullandim
    Yani yumurta gelistirici hap,
    Sonra belirli gunler 10.-12.-14.-15.gun ultrason ile control ettiler ve kan veriordum her seferinde, yumurta buyumus mi buyumemis mi diye kontrol ediyorlardi, genellikle 15. Gun yumurta 20mm olgunlasmis oluyordu.

1. Gunun aksami hastane beni ariyordu igneyi vur ve bugun ve yarin iliski oneriordu
      Denemenin ikinci ay i hamile kaldim cok sukur.
      Ilk ay cok hevesliydim, heyecanliydim, olcak diye umit etmisdim o ay hep bebek dusundum ilk ay tutmadi negatif i gorduk
      Neyse ikinci ay hic takmadim, umursamadim, kafamdan bebek istegini silmisdim, sadece doktorun dedigi gibi iki gun degerlendirdim fazlasi degil, ve cok sukur hamile kaldigimi ogrendim..
      Darisi isteyen herkesin basina

mucizeeem03 ultrasondan bakiyorlar yumurta yeterince buyumusmi diye
      Ona gore iliski oneriolar ve igneyi vurulmani oneriyolar

mavi2 mrb dha önce doktorum önermişti illa adetin 3. Günümü oluyo sonrasında olmuyormu

Fithatunnn merhaba yani kişiden kişiye göre değişir bu durum o yüzden imkanınız varsa doktorunuza danışın ve aşılama düşündüğünüzü bildirin o sizin ne zaman gelmeniz gerektiğini söyleyecektir hepimizin doğası farklı olduğu için yorum yapamıyorum maalesef bu konuda bana 3 dedi size 5. Gün diyebilir

Fithatunnn 100 150 lira bişeydi sanırım en son 8 ay önce kullandım şuan ki fiyatını bilmiyorum maalesef ovitrelle idi benim kullandığım ama farklı olanlar da var arkadaşlarımın kullandığı 800 900 olanlar doktor onu deseydi mecbur onu almak zorundaydık

Fithatunnn 250 ye aldım vuruldum büyük bir hevesle kesin bir şekilde bekliyordum regl oldum 😶

6 gün sonra

mavi2 yumurta geliştirici hapı adetin 3.günümü kullanmya başlıyosnz

Fithatunnn doktorum kaçıncı günü dediyse 3 veya 5. Günü genelde